היום בהארץ

היום בהארץ

על המדינה להשקיע פי 8 בחינוך תינוקות http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=711074&contrassID=2&subContrassID=1&sbSubContrassID=0

האין זה מדהים

שיש אנשים שלא מודעים לחשיבות ההשקעה בתינוק?... תראי, המאמר הוא די עצוב בעצם, כי זה מעגל איום שכזה בו הרבה פעמים הילד גדל בסביבה שלא תורמת להתפתחותו משום שהוריו גדלו באותו סוג של מסגרת חינוכית ולא יודעים בעצם מה לעשות... בעיניי, אם היה קורה איזה שינוי עצום, הייתי רוצה לראות עובדות סוציאליות/אחיות טיפת-חלב/אנשי חינוך, נשלחים לבתים של יולדות, מטעם המדינה, כדי ללמדן איך לטפל בילד בכל המובנים- קוגניטביים כפיזיים...

עוד לפני ההריון כדאי להתחיל ללמוד

בתרבויות "פרימיטיביות" בנות למדו את הנושא במשפחה. גם היום , במשפחות ברוכות ילדים, הבנות הבוגרות מגיעות מוכנות . יש מסורת של טיפול. לפעמים שגויה. בנות משכילות מגלות בדרך כלל אחריות , ולוקחות ספרים בנושא בזמן ההריון, או לפניו. הבעיה ,כרגיל , עם החלשות ביותר. ובהן , כנראה, יש להשקיע במיוחד.

orlina

New member
מידע הוא כוח-דרך המילים-מרכז נעמה

המוטו של דרך המילים-מרכז נעמה למידע חברתי,אומר כך:"ידע הוא כוח ומנוף לצמיחה והתפתחות". אני מסכימה איתך במאה אחוז. אבל,אני חושבת שצריך לספק מידע הרבה לפני שמגיעים לגיל "שבו אפשר להתחיל". אם בכל הגנים,במעונות ובתי הספר היו מרכזי מידע במתכונת דרך המילים,ההורים היו יודעים יותר והיו מנחילים זאת לילדיהם ,ההורים העתידיים. וחוזר חלילה. הורים מעודכנים ובקיאים,מגדלים טוב יותר ילדים שגדלים והופכים להורים בעלי ידע ועוד ועוד. לילה טוב אורלי נעמה אלקריב דרך המילים מרכז נעמה למידע חברתי

למעלה