היום בגיא פינס...... קוקו מחיו מצטרף לטלנובלה בע"מ!!!! תיראו... 10:40 ערוץ 3!!
ש שכטרית1 New member 28/2/05 #1 היום בגיא פינס...... קוקו מחיו מצטרף לטלנובלה בע"מ!!!! תיראו... 10:40 ערוץ 3!!
ש שניצלונה New member 28/2/05 #2 אבל זה היה אתמול! לא?! ותבואו כולם לצ'אטט אני ענבלולה וענת שםםם+ איזה רוח אחד לא יודעת מי זה
E einbal13 New member 28/2/05 #4 אני לא יכולה להכנס לצאט../images/Emo10.gif עד שיסתדר התוכנה במחשב ולדעתי הצאט גאוני הוא מזה מגבש וככה אולי גם יתחילו בלוגים או משהו בקרוב
אני לא יכולה להכנס לצאט../images/Emo10.gif עד שיסתדר התוכנה במחשב ולדעתי הצאט גאוני הוא מזה מגבש וככה אולי גם יתחילו בלוגים או משהו בקרוב
ד דנדי לאב רון שחר New member 28/2/05 #3 יאא באמתתת?? ויראו גם את רון? ואיזהכיף שקוקו מצטרףף הוא חמודדדדדדדדדדדדדדד
T TaLuSh the MaMuSh New member 28/2/05 #10 ../images/Emo32.gifנ"ש- ל../images/Emo23.gif נתן רביץ../images/Emo70.gif כנסו לפורום מילואים- הסדרה. צריך להתחיל להחיות את הפורום לקראת עליית הסדרה
../images/Emo32.gifנ"ש- ל../images/Emo23.gif נתן רביץ../images/Emo70.gif כנסו לפורום מילואים- הסדרה. צריך להתחיל להחיות את הפורום לקראת עליית הסדרה
ש שכטרית1 New member 28/2/05 #11 סליחה זה היה אתמול!!!! פשוט האתר עידכן את יצפאן ואת גיא פינס לא.. בגלל זה התבלבלתי.. אוף איזה באסה לא ראיתי אתמול... מישהו ראה?? מה היה??
סליחה זה היה אתמול!!!! פשוט האתר עידכן את יצפאן ואת גיא פינס לא.. בגלל זה התבלבלתי.. אוף איזה באסה לא ראיתי אתמול... מישהו ראה?? מה היה??