היום בג´י ספוט.... סאבלימינל בא בסוף?
R rockninja New member 20/1/03 #3 חד פעמי לא בכל המסיבות האחרות של הג´י יש מגיל 18 ומעלה. אבל אם מאש מצליח להתגנב פנימה, אני בטוח שגם אנחנו נוכל.
חד פעמי לא בכל המסיבות האחרות של הג´י יש מגיל 18 ומעלה. אבל אם מאש מצליח להתגנב פנימה, אני בטוח שגם אנחנו נוכל.
R rockninja New member 20/1/03 #4 המיק הפתוח בוטל סופית מצטער לכל אלה שציפו להופיע. הדובר דיבר איתי ואמר לי שזה בוטל כי "עקב מחסור במשאבים". wat it gonna be
המיק הפתוח בוטל סופית מצטער לכל אלה שציפו להופיע. הדובר דיבר איתי ואמר לי שזה בוטל כי "עקב מחסור במשאבים". wat it gonna be
R rockninja New member 20/1/03 #5 המיק הפתוח בוטל סופית מצטער לכל אלה שציפו להופיע. הדובר דיבר איתי ואמר לי שזה בוטל כי "עקב מחסור במשאבים". wat it gonna be
המיק הפתוח בוטל סופית מצטער לכל אלה שציפו להופיע. הדובר דיבר איתי ואמר לי שזה בוטל כי "עקב מחסור במשאבים". wat it gonna be
א אלפקה פקה New member 21/1/03 #6 בטח מחסור במשאבים עד שהחלוצים לא יתחילו להחזיר מיקרופונים ורמקולים, מאיפה אתה רוצה שיהיו משאבים
R rockninja New member 21/1/03 #7 ראסמי אם צבי קפיק אומר את זה בעצמו אז בטוח זה נכון היי! לבנאדם עוד יש שיער...!