היום בבוקר..

p i n g o

New member
היום בבוקר..

ראיתי את Irresistible ב-VH1! סתם, חשבתי לספר לכם... וסליחה שפתחתי שרשור, שרון תרגישי חופשי לשרשר את זה לאנשהו

p i n g o

New member
תגידו,

גם אתם מרגישים הרגשה כזאת כשמשמיעים את הקורס ברדיו או כשמראים קליפ שלהם בטלוויזיה??

m L m

New member
אני מתחילה לצרוח ../images/Emo3.gif

כשיש שיר שלהם אני משתיקה את כולם. פעם אמא שלי שמעה רשת 88 FM והיה שיר של הקורס- i know my love. וזאת הפעם הראשונה ששמעתי אותו ברדיו... אז התקשרתי לשרון בשיא ההיסוריה ותודו שזה מצדיק הסטריה
וצרחתי לה שיש שיר של הקורס... אני חושבת שכמעט כל פעם שיש שיר של הקורס - שרון מקבלת טלפון בהול

ועוד איזה!!!

אחד הדברים הכי כיפיים זה פתאום, בלי לצפות לזה, משמיעים אותם ברדיו, במסיבה או בכל מקום אחר.. פשוט בלתי אפשרי למחוק את החיוך מהפנים שלי כשזה קורה!! אני זוכר איזה פעם שהלכתי ליד האולם ספורט שלנו, ושמעתי פתאום את Breathless. נכנסתי פנימה וראיתי ששידרו את זה ברדיו ששמו במכון כושר קטן שיש לנו באולם ספורט.. איך אתם חושבים הגבתי?? נכון, הלכתי למכון במשך איזה שבועיים להתאמן ולקוות שישימו את זה שוב..
וכ, אני יודע שאני שרוט

AndreaCorr ©

New member
צודק

הפורום פשוט כל כך פעיל ומלא הודעות שכדאי שאני אשרשר למשהו.
איריזיסטבל..יא-מי

B Not Nobody

New member
קליפ מקסים!!../images/Emo9.gif../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif

אחד היפים שלהם....

oasis147

New member
../images/Emo9.gif

קורה לי המון! בד"כ אני פשוט מתלהבת וצורחת... זה קרה לי בבית ספר כמה פעמים, כששמו שירים של אואזיס ושל מישלי. שקלתי ללכת לרדיו בית ספר רק כדאי להכניס לשם מוזיקה שאני אוהבת [אהההב אההב קורס]. סופר מי! הקליפ הזה היה אחד הראשונים שראיתי... :]

למעלה