היום בבוקר

היום בבוקר

מצאתי את עצמי עם מעט יותר מדי זמן, אז תפסתי את היומן והתחלתי לכתוב. אני לא מקפיד ביומיום (הלוואי והיה לי זמן) אבל כשאפשר אני משתדל.
מיד מצאתי את עצמי נזכר בחלום אחרי חלום. אמנם רק קטעים וקרעי זיכרון, אבל סך הכל היו שם איזה שלושה- ארבעה (ואחד מהם צלול! עוד שניה אספר עליו).
מדהים כמה אפשר להכניס את ההרגל הזה, ולאמן את עצמך לזכור כשאתה כותב יומן. רק להחזיק אותו ביד גורם לי להיזכר, באופן כמעט אוטומטי.
בקיצור- יומן חלומות עדיין מומלץ בחום. כמעט ולא שווה להתאמן בחלומות צלולים בלי.

חלמתי שאני באזור של אבן חול ורודה- כתומה בשקיעה. הסלעים הזדקרו בצורות מוזרות, כאילו הרוח עיצבה אותם במשך אלפי שנים. ישבתי על ראש סלא כזה, והסתכלתי מסביב. פתאום נחתה עלי ההכרה שאני ישן, והחלטתי לקפוץ לסלע אחר, רחוק מאוד ממני. קפצתי, וריחפתי עד אליו. כשנחתתי ראיתי שיש שם סלע שדומה מאוד לפנים של נחש או לטאה. הוא התחיל לזוז ולדבר אלי. לא רציתי להקשיב, הבנתי שהוא אומר דברים לא טובים שאני לא רוצה לשמוע. ניסיתי להתרחק, וקפצתי קפיצה נוספת. כשנחתתי התעוררתי.
פרוידיאני משהו, הא?

Yossssi4321

New member
בעיה ביומן חלומות

אני תמיד עשיתי יומן חלומות אבל משום מה,כל פעם אני יושן נגיד ב11 אז אני קם ב3 לפנות בוקר לכמה שניות,וזוכר את החלום אבל עדיין עייף,ואחרכך אני חוזר לישון וקם ב4,ואז ב5 וכן הלאה,וכל הזמן אני זוכר את החלומות,ובפעם שאני ממש צריך לקום,הכל מתערבב לי ואני כמעט לא זוכר אותם,וכשאני כותב,זה יוצא עירבוביה אחת גדולה:/

למה להתעורר בלילה?

בכל מקרה, כשאתה קם תרשום הכל. ככה המוח מתרגל זיכרון חלומות, ומשתפר בזה עם הזמן.

Yossssi4321

New member
לא מתעורר בכוונה

אני לא מתעורר בכוונה,משום מה אני מתעורר למרות שהכי שקט בעולם,וגם אני עדיין עייף,זה התחיל בערך לפני איזה שבועים ועד עכשיו זה ככה.

וולפהרט

New member
תנסה...

לשים לי הכרית פנקס קטן עם עיפרון קשור אליו, ותכתוב בעיניים עצומות.
זה עזר לי בזמנו איזו תקופה.

וולפהרט

New member
נשמע נוף סלעים יפה ביותר!

לי ש בעיה הפוכה. אני זוכרת יותר מידי חלומות וכותבת הכל על פתקונים ומפיתקונים מעבירה למחברת מסודרת. ויש לי פיגור של כמה שנים כבר, מליוני פתקונים..... (בנוסף ל- 482 עמודים של המחברות המסדרות)
לפעמים אני בכוונה לא זוכרת חלומות בגלל זה אם נראה לי שהם לא מספיק מעניניםXD

למעלה