היום באולפן החם -

היום באולפן החם -

10:00 "שניים בעשר" - והיום תשב לצד גיל ריבה עינת שרוף והם יארחו את השחקנית שרית וינו אלעד וזמרים מורן מזוז ואורי צדוק. 12:00 "יפה לך" - אורנה דץ, מיכל אמדורסקי ושרון חזיז מארחות באולפן החם את ג'ודי ניר מוזס. וגם - יוסף "מהאח הגדול" מלמד אותנו איך לחיות נכון. 14:30 "שמח בסנטר" עם ירון אילן. והיום בתכנית: חפלה עם איציק קלה באולפן החם, הסטאנדפיסט דני רכס, עדי גלסקה חושפת את המקצועות הקודמים של הזמרים הים תיכוניים ותחרות "הזמר החם הבא" ממשיכה. 16:00 "מה קשור היום שעכשיו" עם שלישיית מה קשור. היום - צדי צרפתי וגל אוחובסקי עם פרטים ראשונים על האודישנים של העונה החדשה של "כוכב נולד" ומוקי עם יוסלס איי.די בהופעה חיה 18:00 "התבורי'ס" - האודישנים ממשיכים, אלון מזרחי מגיע לאמן את התבורי'ס וגם - דניאל בדואט מיוחד עם ליבי רן יהיה חם אז אל תחמיצו!

סיגל7272

New member
לגיל ועינת המקסימים

אחלה של תוכנית איזה כיף, תמשיכו כך, אתם משלימים אחד את השני.

לבנות

למיכל שרון ואורנה התכנית נהדרת , מצאו את הצוות הנכון להנחות, אתן חמודות ביחד. אם אפשר תקדישו לבן שלי אור שחגג 12 את השיר אור של אלון דה לוקו. לאורנה הבן שלי היה מעריץ שלך עוד בתקופת הטיף וטף,ונהננו מאוד בהופעות שלך, עברו כלכך הרבה שנים ואת פשוט נהיית יותר יפה (תהיי מושלמת אם תנפחי את השיער) אני יודה אם תקדיש תשומת לב לבן שלי אור תודה אתי

למעלה