היום באוטובוס

ענתי44

New member
היום באוטובוס

נסעתי היום באוטובוס בתוך העיר. פתאום התפשט בכל האוטובוס ריח נוראי של גדולים. הרבה מהאנשים שישבו בחלק האחורי קמו ועברו במהירות לאמצע. במקום נותרו ארבעה אנשים. שתי נשים ושני קשישים. אחד מהם הוא זה שיצא לו. זה היה נראה מאחת הנשים. היא ישבה שם שותקת וסמוקה מבקשת שהאדמה תבלע אותה. אי אפשר היה לפתוח את החלונות והיה מחניק, בעיקר שעוד ועוד אנשים נדחסו, מיהרו למקומות הרקים מאחורה וכשהריחו חזרו למרכז האוטובוס. ליבי יצא אל האישה המסכנה. זה כזה נורא שדבר כזה קורה. ואז חשבתי על אמא שלי שכבר מזמן איבדה את השליטה על הסוגרים וכבר ימים על ימים על ימים, ליבה נשבר כשהיא מבינה שעשתה בטיטול. ועל זה שהגורל מתאכזר לאנשים במצבים סיעודיים. ופתאום נזכרתי איך כמו האנשים היום באוטובוס שקמו מהמקום וברחו כך קרה כשאמא חלתה, איך האנשים מיהרו להימלט והשאירו את אמא, ואותי איתה במושב האחורי של החיים. בתוך אוטובוס האלצהיימרי. ואולי אריאלה יקירה, תהיי לי את שופר אל לב בורא עולם.... שלא יתן לי לנסוע לעולם בחלק האחורי של אוטובוס החיים כשתחתוניי מלאים.... יותר מזה לא צריך.

zs1957

New member
ענתי מילים כדורבנות

לצערי, את כל כך צודקת. גם כאשר אמי חלתה כל החברים עזוב אותה כולל המשפחה למעט אחיה שבאו תמיד לבקר ודאגו לשלומה למרות שהיה להם קשה מאד לראות אותה במחלה. אנשדים לא אוהבים להיות במחיצת אנשים חולים הם חושבים שזה מדבק כמו איידס ומתייחסים לחולים כמו אל מצורעים מרבית האנשים ,לא כולם יש גם ל"ו צדיקים שהם בסדר גמור. זה דרכו של עולם והלוואי ויכולנו לשנותו. מאחלת לך בריאות אושר וחיים טובים מלאי שמחה ואהבה. שוחלת לך חיבוק ענק ונשיקות סוף שבוע נעים ומקסים. זהבה

ענתילה, שוב המסת את ליבי

התאור שלך ממש מצמרר, תארי לך שזה היה תינוק קטן, אף אחד לא היה בורח. את צודקת, המחלה הארורה הזו גורמת לאנשים פחד נורא, הם בורחים כי לא יודעים כיצד להתמודד ומה לעשות ובעיקר פוחדים מה יהיה אם יקרה גם להם. גם היום אנשים שואלים אותי, איך גילו את המחלה???? כל אחד קצת מתבלבל או שוכח ונכנס ללחץ. ענתי יקרה , את אף פעם לא תהיי בחלק האחורי של האוטובוס כי יש לך לב ענק כל כך שאי אפשר לתאר אותו. אנו זכינו להכיר אותך ואמך זכתה שיש לה בת כזו. אני מאד מתגעגעת לראות אותך ואת אמא חייבת להזיז את עצמי מהכבדות הזו שנפלה עליי ולבוא לבקר אותך בקרוב. מאחלת לכן שתהיה שבת נעימה ורגועה נשיקות ולהתראות, טובה

zs1957

New member
ענתי נבוא לבקר טובה ואני

מתגעגעות מאד. זה יגיע . זה מתבשל בקורב נבוא נשיקות וחיבקים לך ולאמא שבת מקסימה ונעימה זהבה

למעלה