היום באבינוחיה

היום באבינוחיה

הלכתי לסגור שמינית. רק מאשה עובדת. בחוץ סדר מופתי, מתקבלים די בזמן. שקט של בית מרקחת. קצת קשה עם התורים מראש, אבל יותר נח. יום קשה עבר עלי היום. הנה כאן למה

חמ סה

New member
../images/Emo201.gif

כתבת מאוד מרגש.
לזכרו. נשמע שהיה אדם מיוחד ומרתק.
י איתך.

רוייקו

New member
לא ידעתי, דינה.. תנחומיי

איזה פוסט פרידה נוגע ללב. ניבט היטב הקשר המיוחד שבנינכם: זה הנכס שנותר: הקשר הטוב שהוליד עוד בית חם ואוהב. תנחומיי הכנים על האובדן שבת שלום רוייקו

bmi גבוה

New member
מאוד מרגש

גרמת לי להזיל דמעה...נזכרתי בסבתא...זה היה לפני שנה וחודשיים והיינו כה קרובות.... תנחומיי הכנים,שלא תדעי עוד צער

צריכה עזרה!תודה

אני אחרי סגירה ראשונה לא מקיאה ואוכלת הכל ועולה במשקל האם זה נורמלי אני בטירוף מיזה מחכה לתגובות תודה מראש ושבוע טוב מיכל

קובי d1

New member
סגירה ראשונה

רוב המנותחים לא מרגישים הגבלה אחרי הסגירה הראשונה ברור שאם תאכלי הכל תעלי במשקל צריך סבלנות , תשתדלי לפחות עד הסגירה השנייה לא לאכול מאכלים עתירי קלוריות ,ובטח לא נישנושים קובי

יש לך בהחלט סיכוי נדיב מאוד

כל מה שאת צריכה זה לדאוג להגבלה מספיקה, ולעקוב אחרי ההוראות. גם אני הייתי בדיוק במצב שלך, והיום אני במשקל תקין ב"ה.

לalt

תודה על העזרה. לא הבנתי מזה "הגבלה מספיקה" אני אמורה לעשות דייטה או לחכות לסגירה הבאה אני בעיקר משמינה מפירה ובמבה לפני הטבעת אכלתי רק גלידות ושוקולד עכשיו אני משתדלת פחות ומאוד קשה להתרגל לאוכל ממש, האוכל היחיד המבושל זה תפו"א. נראה לך שיש לי סיכוי לרזות? פירות קיץ כל ביס עובר אחרי שעה ועים כאביםאשמח שתענה לי. סליחה על שגיאות כתיב אני צרפתיה. מיכל

שלא תדעי צער

לצערי אני יודעת כמה כואב לאבד הורה. חזקי ואמצי. גם אני הייתי ברביעי האחרון אחה"צ באסותא אצל דר' מאשה. הגעתי אחרי 1800

שמחה37

New member
../images/Emo201.gif מקסימה שלי

ליבי איתך געגועים למשהו אבוד שכבר לא איתנו הם קשים. שולחת עוד חיבוק כדי לעודד. נשיקות שמחה

גילור

New member
דינה, לא מכירה אותך אבל רוצה להגיד לך

שדווקא תמונת המצבה, שהדבר הבולט בה ביותר היא המילה "אבא" והשם "גן עדן", כ"כ עשו לי קוועץ' בלב. האבא הזה שלך, שלכם שלפי המצבה והסיפור בדברייך היה 100% "אבא". כל כך אבא. מרגש ועצוב. שלא תדעו את ומשפחתך יותר מצער.

תודה על החיזוקים.

עצוב לי נורא, אבל החיים ממשיכים. שמחה לדעת שיש לי גם אותכם.

למעלה