היום אני נלחם

tzevikag

New member
היום אני נלחם

עד היום לקחתי תרופה בשם דופאריד שלצערי הפסיקו לייצר אותה. קיבלתי מרשם לתקופה בשם קסנזין שנכללת בסל התרופות אבל משום מה קופת חולים לא מאשרת לי אותה ניסיתי לפנות למנהל הקופה שיעזור לי אבל הוא מתעלם ממני כל הזמן בטענה שהוא תמיד בפגישות עד היום הייתי נחמד וניסיתי להגיע אליו בצורה מסודרת היום אני נלחם !!! גםאם צריך להתפרץ למשרד שלו אני יעשה זאת כי מגיע לי יחס תחזיקו לי אצבעות

tzevikag

New member
כמובן שהלכתי לקופה

אבל המנהל כרגיל לא היה בטענה שהוא מנהל מחוזי שכל הזמן מטייל בין הסניפים למזלי היתה שם פקידה נחמדה שלקחה את הטפסים שלי והבטיחה להעביר לטיפולו וגם קבעה לי פגישה עם המנהל למחר בוקר נקווה שיצא מזה משהו שיהיה המשך שבוע נעים

ngנוצה1

New member
איזה קופ"ח אתה , אני לא מבינה למה צריכה

להיות בעיה , גם הבן שלי קיבל קסנזין , שזו תרופה שעולה הרבה כסף , ואם מיכתב ממוחמחה קיבלנו בסוף עם ההשתתפות של הקופה, (למרות שעשו לנו קצת בעיות בהתחלה)

tzevikag

New member
איזה קופה את?

איזה בעיות עשו לכם בהתחלה ואיך אישרו כי אצלי אמרו שזה סיפור לאשר את התרופה

ngנוצה1

New member
אני בקופ"ח מכבי, אמרו לי שניתן לרכוש את

הקסנזין במחיר מסובסד רק בבתי מרקחת של הקופה, אם מכתב מרופא מומחה (המכתב שהיה לי זה מהרופא המטפל במסגרת מרפאות חוץ , רופא ילדים מומחה להתפתחות הילד) וגם מכתב מרופא הילדים כולל המירשם ממנו , בהתחלה התלבטו היתקשרו לכל מיני רוקחים ובסוף אישרו ואחרי זה קניתי רק שם. זהו

מירב1965

New member
צביקה שיהיה לך המון בהצלחה

וגם לי מוכר הסיפור עם הרופא המנהלי כאשר ביקשתי בסך הכל עזרה עם הטיפולים שאנו מקבלים בשניידר ונענתי בשלילה ....

תוציא מקופ"ח בכוח טופס בשם 26-ג

בע"ה זה מגיע לך ואל תוותר להם. אל תהיה פרייאר כמו שאני היתי. בהצלחה

למעלה