היום אני מתחיל!!!!!!!!!!!!!!!1

pLePhOnE ChAt

New member
היום אני מתחיל!!!!!!!!!!!!!!!1

בהצלחה לעצמי@@@@@@@@@@2 ותרימו לי כוסות של

בהצלחה לך../images/Emo72.gif

בינתיים אני בוחר באייל בתור ע.מנהל מי יודע אולית צליח יותר טוב ואם כבר להרים כוס אז כוס
ולא כוס

geostant

New member
יוכסושלוק ../images/Emo70.gif

לא אמרו לך שזה לא יפה ככה להפגין דיעות בציבור ??? ועוד במיוחד בהודעה של "מתחרה" לאייל... "בוש וחלם..."

m e i r

New member
באמת יוכסושלוק

תן לכל המתחרים לתת את השואו שלהם ובסוף תצביע. זה שאתה קובע כבר עכשיו מי הכי טוב לדעתך גם מעוותת את היכולת שלך לשפוט בצורה שוויונית, גם פוגעת ומלחיצה את המתחרים הבאים, וגם נוטעת יסודות בשיקול הדעת של האחרים. בקיצור, תפסיק!! ולגיאו- קבל ביטול, אתה מתמודד!! עדיף מישהו "יותר" בחצי משרה ממישהו "פחות" במשרה מלאה.

תראה.....

לא התכוונתי להלחיץ אף אחד ואמרתי את הדיעה שלי לבינתיים לא מתי שזה סופית ואיכלתי לו בהצלחה שיצליח יותר מאייל לא התכוונתי להלחיץ אותו אם הלחצתי או פגעתי בו אני מבקש סליחה

PingPong18

New member
מאיר...

הודעה שלמה אתה מטיף לערן אל איך לא להתנהג ובסוף בשורה אחת אתה עושה את אותו הדבר כמו שהוא עשה! כשרשמת : "גיאו - קבל ביטול, אתה מתמודד!!" כבר אפשר לדעת מה אתה חושב על שאר המתמודדים ומי אצלך בעדיפות עליונה. ואחרי שהוספת ורשמת: "עדיף מישהו "יותר" בחצי משרה ממישהו "פחות" במשרה מלאה" - אז אחרי זה כבר אין לי בכלל שום דבר להגיד לך. בדרך כלל אני אל מגיב לדברים שאתה אומר כי אני מסכים איתך... אבל הפעם אחרי שאתה אומר לערן מה לא לעשות אתה הולך ועושה בעצמך את האסור - אז זה כבר ממש מוגזם.

m e i r

New member
יש משהו בדבריך

אבל בכל זאת מכיוון שבזמן כתיבת התגובה הוא לא היה מועמד (גם עכשיו עדיין לא) אז זה לא ממש תקף, הכוונה לביקורת שלך. ואני לא בטוח שהוא יהיה יותר טוב, אלא ה"יותר" וה"פחות" כוונתם היתה באופן כללי, אם כי אני חושב שיש כמה דברים שהוא יכול ליצוק לתוך התפקיד.

m e i r

New member
באמת יוכסושלוק

תן לכל המתחרים לתת את השואו שלהם ובסוף תצביע. זה שאתה קובע כבר עכשיו מי הכי טוב לדעתך גם מעוותת את היכולת שלך לשפוט בצורה שוויונית, גם פוגעת ומלחיצה את המתחרים הבאים, וגם נוטעת יסודות בשיקול הדעת של האחרים. בקיצור, תפסיק!! ולגיאו- קבל ביטול, אתה מתמודד!! עדיף מישהו "יותר" בחצי משרה ממישהו "פחות" במשרה מלאה.

למעלה