היום אני ממש עצובה...

אפרת.א

New member
היום אני ממש עצובה...

כי - חברים טובים טובים שלי נעלמו. הפסיקו לכתוב, אותי נטשו... שמחה על בואם של חברים חדשים, נהנית לקרוא סיפורים ושירים... אךךךךך - חברים יקרים שלי זהו? חזרתי אז...די?? רק תגידו את המילה, תנו את האות... ואני מייד שוב על מזוודות. עצוב לי...מאד... שלכם - אפרת.

גילית.

New member
לאפרת היקרה...

לאפרת היקרה, אנא אל תהיי עצובה, תביאי פה כמה שמות, נחפש את החברים שנעלמו, ונצא למבצע: ``קיבוץ גלויות``. אני מאמינה שעוד יחזרו, כי כוס קפה כמו אצלינו לא ימצאו בפורומים אחרים. חיבוק ממני לעידוד גילית

lotan

New member
אפרתי

כמו שגילית אמרה הכיני רשימה, ואנו נצא למבצע להצלת הנשמות האבודות.... רק אל תשכחו להכין תרמוס קפה ותרמוס תה קטן לחיילת (המשוחררת) החולה אוהבת לוטן

אפרת.א

New member
טוב נכנעתי...אני כבר

לא עצובה כל כך..(רק טיפ טיפה..:), לא נורא יעבור לי - בזכותכם... נירגשת מכל קריאה וקריאה...אומרת לכם - אוףףףףף , איפה הייתם? ורגע , מה ככה- אני צריכה להיות עצובה כדי שתגיעו? סופגיייייייי - אני מלאת הערכה - להסכים לקפה ועוגה?!? - איזו מחמאה אדירה!! גילית ולוטן - תודה על הרצון ושיתוף הפעולה הנה, חלק מהאנשים ברשימה, מצאו את דרכם - ואני שוב שמחה! (לוטן חמודה, תרמיל מוכן ומזומן תמיד לרשותך! מפאת המרחק לביתי, תמיד - אבל תמיד יש מן המוכן תרמיל ותרמוס קפה - עם עוגה!) שש יקר - יודעת שאתה כותב במקום אחר , במקום שם יוצא שמך לתהילה (ובצדק) בקליק קטן אתה משכפל...ואופס - אתה גם כאן:)) אשמח אם תזכור - אודה ואנצור... שרי נשמה - את.....את....את.....חחחח רגע בעצם את יודעת מה את אז מה אני מגמגמת פתאום? מווווווואאאאאההההההההההההה

שש

New member
אפרת אל תעצבי

שלכת על עלים יבשים של שלכת כותב לך מילים מהלב אוסף עלים כאלו חומים כתומים שיראו כמו קלף ואת בידך מרסקת את העלים לרסיסים

שש

New member
אוופס פיספסתי אז הנה לפורים שהיה

מצחיק אולי המעיל הזה יועיל דווקא שפם שחור יתאים קצת צבע ורוד בלחיים יסמיק והשיער נעשה אותו קוצים שיצחיק ומכנסיים ניקח את השראוול שירחיב ואף ארוך מפלסטיק נצמיד ומה דעתכם? זנב נדביק היש צוהל ממני מסכה חג פורים שמח

אפרתוששששששש

מה פתאום עצובה? אני לא מרשה!!! חיוך בבקשה, עין מבריקה, בלב שמחה, כי אני מוכנה אפילו קפה (ואני לא אוהבת קפה רק תה) רק שתהיי עליזה. והנה אני גם שמה שיר שלי ושולחת חיבוק מצורף.

למעלה