היום אני לא===============>>>

היום אני לא===============>>>

חוץ מהפיגוע שהורד לי את החיוך אז............ אדם ואיש המערות לבבה ולכולם בסוף כנראה שהכל יסתדר...............(לא לא ביננו) פשוט ישבתי וישבתי וחקרתי דיברתי כתבתי התיעצתי ואז הגיע התשובה הגדולה בעיקר בשבילך אדם (תלמד
) במקרים כאלה שנרשם דבר על שם הילד/ה יש לפתוח את דין/חוק/סעיף "מתנה" ושם בסעיף הזה אני משיבה "מלחמה" תודה
(
אני נקמנית
) לילה טוב ושקט (שכבר לא ממש שקט
) לכולם

העיקר שתתמקדי בחשוב באמת

ולא תושפעי מהסחות דעת, כולל רגשות נקמה. מאחל לך את כל הכוחות שידרשו לך כדי להצליח.

adam33

New member
ללמוד...

איני חושב להבדיל ממך שהדרך היא צריכה להיות לוחמנית רק שתשמעי את הצעקות והמריבויות בבתי דין לעניני משפחה אז נכון שבפקולטות למשפטים לומדים את כל פסקי הדין של אלה שלא יכלו ( וכל אחד וסיבותיו) לשבת על שולחן ולראות מה עושים במצב הזה לשבת ולדבר זה לא עניין רק בין מתגרשים גם בין חברים גם בין נשואים גם על כל בעיה שנוצרת המון פעמים הצד השני מושפע מהגישה של מי שבא כנגדו אני מסכים כשהצד השני לא רוצה לשמוע לא רוצה לשבת לא רוצה כלום אזיי צריך לנקוט באמצעים אבל צריך תמיד לזכור שברוב המקרים יש טקטיקה נעלמת שמטרתה הינה משא ומתן בכדי להשיג יותר- וזה ליגיטימי אבל זה לא נכון ולא צודק כשזה מגיע לחוסר שליטה.

adam33

New member
זה לא משנה

זה לא משנה מה כל אחד כאן יש כאלה שמדברים מנסיון יש כאלה שמדברים מאינטואיציה יש כאלה שדברים מידע וזה לא חשוב מי היא זו ,או מי הוא זה, ומה עיסוקו, או מה עיסוקה ,ומקום מגורים ...אין לכך רלונטיות לכאן דבר אחד בטוח!! מה שכן כולם מנסים לעזור היתי מעדיף שלא תכתבי מה שכתבת אני רואה את עצמי ניפגע מכך ולמרות הכל, אני סולח לך, בטוחני שרצית רק לעזור.

מיכל, אני קורא לך לסדר

אף אחד מהמשתתפים (כולל מנהל הפורום) כאן איננו משתתף בתקן של עוסק בפסיכולוגיה או במשפטים. תגובתך כלפי אדם33 פוגעת בו באותו אופן בו היית את נפגעת אילו היה מישהו אומר: "באמת האמנת שמיכל מהממת!!! לכל היותר..." מכיוון שאדם33 הגיב כבר, אינני מוחק את הודעתך בינתיים. יהיה הוגן אם תחזרי בך מדברייך בהמשך לתגובתו של אדם33 אליך.

מהממת../images/Emo67.gif

כן האמנתי שאדם כמו שסיפר לכל היותר סטודנט בתחילת דרכו הוא סיפר הכל ולא התבייש חוץ מזה דרך מסרים הוא: תמך עזר פרגן חיבק ויצר בי רושם די טוב של חבר ועוד דבר אחד ממךךךךךךך לא ביקשתי חוות דעת על אדם רק "הוצאתי" את רגשותי ולא יחסתי את הסכלתו לא תודה לך בשלב זה ואיש אתה יכול למחוק

למעלה