היום אני כזה

ניקו 45

New member
היום אני כזה ../images/Emo64.gif

היום אני כזה אריק איינשטיין מילים: אריק איינשטיין לחן: יצחק קלפטר היום אני כזה לא יכול לצאת מזה אז אל תבוא אלי היום כי היום אני כזה וזהו זה לא רוצה לצאת לשום מקום לא רוצה לראות דבר חדש רוצה לברוח לדברים קטנים כמו קפה, סיגרה וגיטרה סתם דברים קטנים היום אני כזה... לא רוצה לראות מה שכתבו לא רוצה לשמוע מה אמרו רוצה לברוח לדברים קטנים כמו קפה, סיגרה וגיטרה סתם דברים קטנים לא רוצה לצאת לשום מקום לא רוצה לראות דבר חדש רוצה לברוח לדברים קטנים כמו קפה, סיגרה וגיטרה סתם דברים קטנים היום אני כזה...

ש ר ה לה

New member
צר לי שככה אתר מרגיש היום...../images/Emo24.gif

כשאני מרגישה ככה כמו שאריק אומר, אני נוטה לשבת בבית ולשמוע את.......אריק איינשטיין כמובן
האם זה מקרי שאני פה יושבת לי ומתמכרת לאריק, ואז נכנסת לתקוות ואת מי רואות עיני?

ניקו 45

New member
בנקל אפשר להתמכר לאריק ../images/Emo214.gif

כבר מנמזמן אמרתי שאין מקריות בעולם ובוודאי שדברים לא קורים סתם . ביום שבו מתפרסם דו"ח העוני הנורא והקשה מאז קום המדינה , מתפרסם גם "שידידי ורעי ואהוב נפשי" אלי ישי סגר קומבינה עם שר האוצר על 110 מליון ש"ח למען אברכי ישיבה . ושח"הכ סגרו עיסקה על העלאה בשכרם בסך 1000 ש"ח לחודש . כלומר : 1000X120=120000ש"ח לחודש כפול 12 חודשים = 1.440000 מליון ש"ח וכל זה בהנפת אצבע ובמשך 22 שניות . אז כן זה מעציב אותי . אריק איינשטיין - היום השיר שלי עצוב ובואי תחפשי כאן את ביתך הקט , החם והבטוח ....ואת חוזרת לשלכת

לילה טוב

פסטטטט אתה, כן כן אתה, יכול בבקשה להסביר לי מדוע אתה כזה היום? ואם יש משהו שאפשר לעזור לו אשמח לדעת. רק טוב!!!

ניקו 45

New member
כן , את בהחלט יכולה לעזור ../images/Emo24.gifזוהרת

באם תכריזי כאן והיום שאת מקימה את תנועת : "תקוות גדולות" כתנועה פוליטית אשר רצה להוביל ולהנהיג את זו המדינה . אתמול התפרסם דו"ח העוני לישראל ובאותה נשימה מבשרים לי שמר אלי ישי השר לענייני אברכים סגר עיסקה עם שר הכספים על העברת 110 מליון ש"ח לטובת האברכים וזאת בניגוד לחוק ולנהלים . ובאותה נשימה קיבלו החכי"ם 1.44 מליון ש"ח תוספת שכר ככה בצ'יק ובהנפת אגודל ... אז תני לי סיבה טובה לשמוח אתמול .... ככה לא מנהלים מדינה !!! סטלה מאריס-ביתי אל מול גולן

למעלה