היום אני בן 18 !

היום אני בן 18 !

תגידו לי מזל טוב ונגמור עם זה ... אני לא מרגיש שאני יותר מיוחד היום. אני אפילו לא עושה משהו מיוחד ... יום טוב לכם !

luka

New member
mazal tov

מבאס לך... לדעתי גיל 18 זה גיל מבאס, עוזבים את בית הספר, ומה מבאס בלעזוב בית-ספר?, לא יודעת זה מבאס, לא רוצה לעזוב בית ספר. והכי גרוע צבא, זה ממש גרוע, ובמקרה שלך גלעד, זה באמת גרוע, קרבי, אראיל שרון, לא טוב..., וחוץ מזה אמרת שאתה לא מתאים לזה, אני באמת רוצה לראות אותך אומר: 2,3 הקשב!!, זה בטח יהיה קורע! אז לאורך הטיעונים האלה שיהיה לך באמת מזל טוב, שישארו לך ה24 בגרויות שיש לך, ותפסיק להיות טמבל. מזל טוב ותגרמו את זה, וול, לא איתי, גלעד ידידי... יערה.

כאילו שכבר לא עזבתי את בי``ס :)

אבל אני חוזר ועושה את כל ה24 יחידות ! וזה באמת יהיה מוזר לראות אותי אומר ``2, 3 הקשב`` החלטתי שאני לא אומר את זה ... אני הולך להגיד למפקד ``תשמע .. אפשר לא להגיד את זה ?`` ... מה הוא יעשה לי ??

לא סירבתי לו ...

פשוט שאלתי אותו שאלה ... ואם הוא יכניס אותי לכלא על סירוב פקודה, מממ.. אני אתבע אותו על חוסר נימוס כלפיי .. !

Levinzone

New member
לא שואלים שאלות!

:) מה הבעיה להגיד הקשב?.... מה שמעצבן זה שכל פעם שרואים סמלת\מ``מ\מפP\רס``פ וכו`, צריך להגיד:5 שניות לקבלת הבלה בלה, 5 4 3 2 1 הקשב הבלה בלה ולעמוד בהקש ואם זה מישהו עם דרגות על הכתייפ צריך להצדיע.. ולפעמים הם בכלל לא שומעים אותך וזה מצעבן וואו כמה נפצים!!! -יעל-

זה פשוט לא מתאים לי ...

אם את תראי אותי .. תביני על מה אני מדבר .. אני לא בן אדם כזה שאומר ``הקשב`` ... תשאלי את יערה :)

סופרמן18

New member
אני בצבא כבר שבוע...

ומנסיוני העשיר אני יכול להגיד לך שלקצינים בכלל לא צריך להצדיע כי לא אכפת להם ולעשות הקשב אם רואים מישהו סתם ככה צריך רק למי שרוצה שאצלי זה היו רק הרספ הסרספ והסמפ לכל השאר לא אכפת וגם אלה שכתבתי רוצים הקשב רק אם זה לא מפריע להם אם הם מדברים או עובדים או ממהרים אז הם בדרכ לא רוצים הקשב(חוץ מהרספ שחולה על הקשבים). ערן ולפינת הציטוט: לקבלת הספסר המחלקה תמתח להקשב (חניך תורן שהתבלבל [פעמיים...]) לקבלת המחלקה המפקד ימתח להקשב(עוד חניך תורן שהתבלבל)

סופרמן18

New member
מזל טוב!

מהיום אתה יכול לקנות משקאות לעצמך לראות את כל סוגי הסרטים שבערוץ 4 להצביע להיכנס לאתרי סקס להיכנס לכל מיני מקומות שהכניסה היא רק מגיל 18 מממ... בעצם אתה כבר עושה כמעט את כל הדברים למעלה כבר שנים... ערן שלא הרגיש שהוא בן 18 עד שהמדינה לקחה לו חצי משכורת. ולפינת הציטוט אין חדש תחת השמש(קוהלת)

flowr..

New member
יום הולדת שמח!

מזל טוב, עד מאה ועשרים. אגב..... הורדתי את ``Thick as a brick`` וזה לא שיר עד כדי כך משהו... סתם שיר. זה שיר בסדר, אבל אני אישית לא ממש הבנתי למה כולם כ``כ מתרגשים ממנו. טוב, זו דעתי האישית... בכל מקרה, מזל טוב שיהיה לך. :)

ליומולדת שלי את אומרת

שThick As A Brick הוא ``סתם שיר`` ?? חבובה שלי .. תשמעי אותו כמה פעמים .. ;-)

למעלה