היום אמא רבה איתי

היום אמא רבה איתי

היא כזאת פולניה, אני יודע (והיא בכלל ממוצא רוסי-צבר-ספרדי, זה מה שמרגיז אותי!), אבל בכל זאת הצלחתי לחטוף ממנה כזאת קריזה שעד עכשיו אני בתוך זה. היא צחקה וליגלגה עליי, ואמרה ש"לך תשאל את אחיך הגדול מה זה לגור עם שותפים, ממש אתה טיפוס לשותפים. אני לא הייתי מסתדרת עם שותפים אז אתה? יש כל כך הרבה חלאות בחוץ, ינצלו אותך, נראה אותך" ו"לי לא איכפת ממך? אם לא היה איכפת לי ממך לא הייתי אומרת את זה?! במקום שתשאר בבית, אבא יממן לך לימודים, נעזור לך עם אוטו, ואתה רק אנטי כל הזמן ולא רוצה להקשיב!!!" בתגובה לזה: "אני אמרתי שזה יהיה קל? אבל איזה ברירה יש לי? גם כאן אין לי חיים ואין לי חיי חברה ואין לי עבודה ואין לי תחבורה ונמאס לי. למה את חושבת שחסכתי את כל הכסף הזה כל הזמן?" "ממש חסכונות. 400 דולר בחודש אתה תשלם שם. איך תחזיק מ-3000 שקל בחודש בתל אביב? אתה תמים". ואחרי זה היא גם האשימה אותי שקיללתי אותה, כי הזכרתי כמה פעמים את השורש ז.י.ן בנוכחותה, ואני אפילו לא מהעצבנים האלה. לפחות היא אוהבת אותי, הא? !!!

היא באמת אוהבת אותך

ההורים שלי הם גם קצת כאלה- הם אומרים לי לפעמים איך דברים שאני רוצה לעשות לא יצליחו בדרך שבה אני רוצה לעשות אותם - כי הם חוששים שזה לא יעבוד. אתה צריך לזכור שזה לא דבר קל בשביל הורה שילד שלו קם ועוזה את הבית - גם כשהיחסים הם טובים לגמרי. בכל זאת, זה לקבל את העובדה שזהו, הילד גדול, הוא "מוכן" - ובאמת יש לו חיים משלו. אז להורים שונים יש דרכים שונות להתמודד עם זה, וכנראה שזו הדרך שלה.

ToryMaster

New member
היא אוהבת אותך המון

לגיטימי שיהיה לה קשה עם הגוזל שעוזב את הקן, לדעתי גם הדברים שהיא אמרה הם לגיטימיים, בהתחשב בהיסטריה שלה. הכי חשוב, לא להשיב לה בכעס, ולא להשיב לה בתקיפה, ולא להעליב בחזרה. היא משחררת קיטור של לחץ ופחד, תן לה, היא לא באמת מתכוונת לרמוז שמשו בך לא בסדר.

fsmile

New member
היא אוהבת אותך

גם ההורים שלי משתמשים בטיעונים האלו ואני מנסה רק להבין אותם ולא להתעצבן (לא ממש עוזר אבל לפחות אני משתדלת,לא? ;)) בכל אופן,מישהו אמר לי פעם משהו חכם על זה..שלפחות ההורים שלי לא רוצים "לזרוק" אותי מהבית..מסתבר שיש הורים שדוחפים את הילדים,ישר אחרי הצבא,לצאת כבר מהבית.. אז תנסה לחשוב גם על זה שהיא מעצבנת אותך..לפחות רוצים אותך בבית

picpak

New member
כן, כן, כן, גם אתה צודק

וגם היא. החיים יקרים. והיא מתוך הגנה/אהבה (או איך שקוראים לזה היום) מנסה לשמר את המצב הנוכחי וגם אולי חושבת קצת יותר רחוק מההווה זה לא אומר שהיא בהכרח צודקת. או טועה. כולם בסוף עפים מהקן, כשבא הרגע. ואיך כתב אריק, מחניק קצת בגרון? נראה לי שלשני הצדדים.

למעלה