היום אכלתי אותה

פירואט1

New member
היום אכלתי אותה

יש לי בעיה שאני לא הולכת לרופאים בעיקר גברים שחלילה לא ירצו לבדוק אותי ולאחרונה סבלתי הרבה מכאבי גב וגם הייתי צריכה מרשם לאיזה תרופה שאני לוקחת באופן קבוע ונגמרה לי ולא עזר לי כלום, אף אחד לא הצליח לשכנע אותי ללכת לרופא ... אז באמצע הלילה קמתי עם דלקת בשלפוחית השתן נראה לי שזה בגלל שבסטודיו רקדנו על הרצפה, ממש נמרחנו על הרצפה, חחח איזה תיאורים העיקר שתבינו את הפואנטה, ועם רגליים יחפות, ועם מזגן (3 מזגנים) ובשבילי במיוחד זהו מתכון מצויין לדלקת בשלפוחית השתן, אז כפי שאמרתי באמצע הלילה התעוררתי עם דלקת... למזלי זה לא היה חמור ככ, כבר היו לי דלקות שרציתי למות מרוב כאבים והייתי לבד באמצע הלילה ולא היה אף אחד שאוכל לפנות אליו לעזרה, אז בבוקר על הבוקר הלכתי לרופא, ולא סתם רופא, הלכתי למר"ם ובקופת חולים שלי, מר"ם זה די הרבה כסף, אז במקום לשלם 6 ש"ח לביקור רגיל שילמתי שישים, ובמקום ללכת לרופאה איזה שאני רוצה ביום רגיל, היה שם רופא, גבר גבר, מפחיד עם שפם, למזלי הוא רק נתן לי את המרשם לאנטיביוטיקה, וברחתי משם.... איזה אירוניה. שבת שלום לכולם. פירואט.

פירואט1

New member
נ.ב

עדיין יש לי כאבי גב...

Ofra m

New member
היי נעומי

באמת סיפור מצחיק, אבל נזכרתי במשהו רציני שסיפרת לנו לפני כמה ימים על מה שעברת בבית ועל הדברים הקשים, ולמדתי שלפעמים יש לנו כאבים בגוף שחוזרים ותוקפים אותנו בגלל בעיות רגשיות ונפשיות שיש לנו,נאמר יש אנשים שכל הזמן כואבת להם הבטן ויש להם בעיות בקיבה,ומסתבר שלרוב לאנשים הללו יש בעיה בלעכל דברים שקורים להם ומכאן הבעיה - וברגע שטיפלו בכך ועיכלו את בעיותיהם הסתיימה הבעיה הרפואית שלהם,לגבי בעיות באברי המין אלו בעיות שנובעות מכיון שהן קשורות איכשהו שהאיבר עצמו נפגע או אונס או בגידה שאשה חווה מצד בעלה ,הרבה נשים סובלות מפטריות או מדלקות הולכות ונשנות. לכן אני מציעה לך לטפל בבעיה המרכזית וכך ייפתרו הדלקות שחוזרות. סוף שבוע נעים עופרה.

פירואט1

New member
כן אני יודעת

אני מטפלת בעצמי והכל... תודה
אגב, מי זאת נעומי? כי לא קוראים לי נעומי

למעלה