היום אזכרה לאמא...

MeWithoutU

New member
היום אזכרה לאמא...

11 שנים בלעדיה... חבר שלי ביקש לצאת מוקדם מהבסיס כדי ללוות אותי לבית עלמין... מאוד קשה לי לבכות כשאני הולכת לבית עלמין...אפילו כשאני לבד...זה קשה...אני תמיד בוכה לפני ואחרי...אף פעם לא שם... חבר שלי תמיד בא איתי כשאני מרגישה צורך ללכת לבית עלמין...אך תמיד אני מבקשת ממנו לחכות לי בחוץ והוא מבין אותי בלי שאלות...פשוט מחכה לי בחוץ כדי לתת לי חיבוק...ושאני אדע שהוא תמיד נמצא בשבילי... היום הוא בא איתי...נכנס איתי..עמדנו מול הקבר... פעם ראשונה שהוא עמד מול הקבר של אמא שלי... ראיתי גם על פניו עצב... עמדתי כמה דקות...ואז הוא חיבק אותי חזק חזק והדמעות התחילו...לא יכולתי לעצור את עצמי... לרגע דיימנתי כאילו אמא שלי ראתה אותנו באותו רגע והכירה את החבר שלי... כל כך שמחתי... 4 שנים אנחנו ביחד... שמע על אמא שלי כל כך הרבה...ראה כל כך הרבה תמונות ומזכרות שיש לי שלה... פעם ראשונה שבכיתי מול הקבר... והרגשתי בטוחה...כי חבר שלי היה שם לידי לחבק אותי...ולחזק אותי... קשה לי בלי אמא... אני זקוקה לאהבה שלה... אני מתגעגעת לחיוכים שלה... לקול העדין שלה... מתגעגעת לדבר איתה... ועצוב לי שלא הצלחתי להכיר אותה מספיק... ולדעת שיש לי עוד חיים שלמים בלעדיה והיא מפסידה רגעים חשובים בחיי...)= אני כל כך מתגעגעת...)=

../images/Emo16.gif

שולחת לך חיבוק ביום הזה ... החבר שלך נשמע לי כמו אחלה בן אדם. איך הסתדר בסוף עם היום הולדת של אמא שלו?

למעלה