היום אהיה שקטה...

פּוֹנְג

New member
היום אהיה שקטה...

היום זה הבוקר של אחרי האתמול. אחרי שאתמול הכנתי תוכנית 'אימונים' לחודש הקרוב, אחרי שהפנמתי שיש לי מחזור קצר (23 יום) פתאום ירד לי האסימון ירד?
נפל - נחת והכאיב מאד בנפילתו. פתאום הבנתי שכל התקופה בה נזהרנו (אני ללא גלולות כבר שנים) וחשבנו שיום אחרי המחזור זה יום בטוח לא להכנס בו להריון מסתבר עכשיו, כשקוצרו של המחזור מוצג מול עיני שהימים הלכאורה בטוחים ההם, בטוחים באי פוריותם- למעשה אמורים היו להיות ימים בטווח חלון הפוריות. ... מדובר על תקופה של לפחות שנתיים אז נכון שיכול להיות שהמחזור אז היה ארוך יותר אבל בכל אופן. אז התכנון המקורי היה שהחודש הזה יהיה החודש האחרון לפני שאתחיל לקחת כדורים, תכנון שפתאום נראה לא רלוונטי. אני עדיין לא יודעת מה אני עושה בכל מקרה אני מבטיחה לכן שאני אמשיך להיות כאן בפורום (גם אם אבקר בפורום נוסף
) ומכאן אני גם שולחת חיבוק למיכל אבל לא אכביר במילים כי אני גם רוצה לכבד את שתיקה. המשך יום טוב לכולן ומי יתן וגם היום יהיו שלושה הריונות חדשים בפורום.

Gill Gallad

New member
מה קורה פה היום?

אתמול בכל פעם שנכנסתי לפורום התרגשתי מחדש מעוד מאושרת שהצליחה, היום? פונג, מאוד מדכדך לקרוא את הודעתך ואת הודעתה של מיכלי. עם זאת ולאור מספר מקרים שאני מכירה בהם נראה היה שהכל רק יורד מדחי אל דחי ולבסוף חבקו יותר מילד אחד, אני שומרת את הזכות להמשיך לקוות למענכן ולהמתין לבשורות טובות. אנו מתקשרות ביננו בעולם מאוד וירטואלי אך הרגשות הנם כנים ואמיתיים. בהצלחה וכל טוב!

למעלה