היווני הוא גאי!

matron

New member
היווני הוא גאי!

שעדין לא יצא מהארון! הוא מתנהג ממש מוזר, הוא מתחיל לעצב בגדים, והוא מוריד שערות מכל הגוף, וגם יש לי כמה הוכחות לזה שהוא בעצם... גאי. *** " יש לך המבורגר צימחוני?". *** " לפי דעתי זה יהיה יותר יפה אם נשים כאן משהו חמוד ליד החולצה, ואז אני אגזור ובלה בלה בלה". *** "אני מוריד שערות מהגוף" - הוא אמר את זה באחד ממשפטיו. *** בפרק הראשון אם אני לא טועה, הוא הראה קליפ שהוא מוריד שערות מהגוף... מי לעזאזל מראה את זה??? מסקנה- סרנגה הוא הומו שעדין לא יצא מהארון. הוא מתנהג ממש מוזר!!!

מה יא

New member
יש לזה שם...../images/Emo96.gif

שחכתי איך קוראים לזה, אבל יש שם לגברים שמטפחים את עצמם וכאלה... הוא לא בהכרח הומו, סתם איש קצת מוזר
אבל הוא עדיף בהרבה על מושיק עפייה העילג והדפוק!

מה יא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

מטרוסקסואל, כמו שrainbow02 אמרה. ולא כל מטרוסקסואל הוא הומו ולהפך.

01MaKaVeLi

New member
מה אתה מבין בכלל

אתה מכיר את מושיק עפיה בכלל שאתה קורא לו עילג ודפוק? הלוואי הרבה אנשים היו כמוהו..

מה יא

New member
כן, ככה היה הכי טוב../images/Emo96.gif

אין מוח אין דאגות! מצידי שיהיה מפגר, שלא יבין מה רוצים מהחיים שלו, אבל שלא יחשוב שהוא יותר טוב מכולם בגלל זה! אם הוא היה אומר שהוא לא מבין ושיסבירו לו שוב, הייתי מעריכה אותו. "לי לוקח עשר שניות להבין את מה ששלומי מבין בעשר שעות במעבדה" [עלק]. זה שאין לו השכלה והוא עדיין "מצליח בחיים" (למרות שלא הייתי קוראת לזמר מזרחי כושל הצלחה) לא אומר שאנשים אחרים מפגרים כי הם לומדים. אם כבר, זה הפוך. קרע אותי שהוא שאל אותם מה הבעיה עם הגבות שלו ואז הוא עשה כזה "אהה עכשיו הבנתי מה יש לכולם נגד הגבות שלי! הם חושבים שאני מסדר!". אם למישהו היה ספק עד עכשיו, אני בטוחה שהוא נעלם עכשיו
אני בת.

מה יא

New member
תיזהר../images/Emo96.gif

הרופאים מזהירים שלענות לאנשים בשטויות שלא קשורות למה שהם אמרו גורם לך להראות מפגר.

01MaKaVeLi

New member
אבל שיא השפלות..

זה ילדות קנאיות שמתכחשות להיותן קנאיות...אז תמשיכי לאכול את עצמך מושיק עפיה אחלה זמר ואחלה בן אדם...

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo18.gifהריב הזה מסתיים

כאן. תעברו למסרים. הודעות נוספות בנידון יימחקו.

nanoosh

New member
מסכימה עם כל מילה. הבחור דפוק

והכי מצחיק שהוא שואל את פרופ' גרשוני "אבל למה אתה בעצם רוצה להגיע בחיים", כאילו, דא??? למה אתה הגעת, אפס!

Uranium

New member
במילה אחת לכל מה שמושיק עפיה מייצג-

ערס!!!!! פשוט כל התכונות התגובות ההתנהגות והאופי מציגים באופן חד וחלק שהבן אדם ערס שלא מבין יותר מדי מה הולך סביבו חוץ מהשכונה שלו.

matron

New member
בכל אופן, אתם לא חושבים שהוא כזה?

הוא לא כמו גבר רגיל, שכמעט ולא מסתכל על המראה... יש לו משהו מוזר!

למעלה