היווניה

היווניה

מישהו מכיר את הדיסק? או את הלהקה ומי החברים בה? אני לא ממש בטוחה שהם קשורים להיפ הופ אבל הם מעולים! האלבום יצא ב 1997 אם אני לא טועה

baduist

New member
להקה ישראלית ישנה

שהחליטו לעשות ג'אנגל, רק שיצא להם מין רוק מוזר. ("ג'אנגל עם גיטרה-באס-תופים? אתם לא הביטלס במקרה?") היה להם שיר אחד ברדיו "היווניה הגדולה שמחה" שהיה חמוד, לפחות כך הוא נשמע לי אז. מעבר לזה אלבום מיותר, ובהתאם הם נעלמו. אין קשר להיפ-הופ, הם ניסו לעשות מוסיקה מיוחדת ואולי קצת שחורה, אבל המוסיקה סורסה ע"י צרות מוסיקלית ("חמי רודנר המלך!!") או ע"י חברת התקליטים. (הפסקה האחרונה היא ניחוש, ברוּבה).

WhityGirl

New member
../images/Emo13.gif היווניה

אולי אתם יודעים..איך לחיות...ת'חיים.. כי אני שמעתי שיש...איזה אטרף חדש..שיביא לך את הסבבה.. היווניהההה הגדולה שמחה... היווניההה הגדולה השמחה.. זה בטח מהמם...בין 12 צבעים..וויברציות חשמלים..חללללייים.. תגידו איפה קונים..מסדר לחיים.. וכמההה זה יעלה לייייי?.... היווניההה הגדולה שמחה..היווניה הגדולה שמחה... זה לא מקום,ולא דבר,זה לא דומה לכלום,זה מין ביט של חשמלית,זה לא עולה,זה חינם,כן זה בעצם בין כולם,זה לא מחר,זה לא אולי,זה היום,זה כל הזמן,זו מסיבה,והיא גדולה,והיא בתוך הלב שלךךךך... היווניה הגדולה שמחה בלה בלה בלה...

למעלה