היה שלום מלאך..

ReLoser

New member
היה שלום מלאך..

עזבת בלי לומר מילה,לאחר שנה מקסימה אותי השארת בודדה ובוכיה. אמרת לי בכל יום שהיינו ביחד שאין מספיק מקום בעולם לעוצמת האהבה שהרגשת כלפיי. היינו לגוף אחד .. לנשמה אחת.. אתה עדיין מלאך..ולמלאכים יש כנפיים..אבל פרשת אותם מהר מדי! אילו רק היית אומר למה.. אולי זה היה כואב פחות. אחרת איך אוכל מלאך,לנסות להמשיך הלאה ,הרי כל מי שאכיר לא אאמין אם הוא אוהב אותי באמת.. אהבתי אוהבת ולעד אוהב אותך! כואב לי מתוק שכך זה נגמר, אני שעברתי פגיעה חזקה יותר בעבר..מחבר לשעבר שהשתמש בכח .. לא יודעת מאיפה לשאוב שוב כוחות.. ובסופו של דבר מלאכים לא אמורים לפגוע.. אז אולי טעיתי במלאך

ניקולי

New member
מרגישים שאת כואבת

מילים כאלו לא יוצאות כך סתם. כנראה האמנת או שהוא נתן לך את הכוח להאמין שהוא מלאך ושהאהבה שלכם היא אין סופית. מאכזב, ואף פוגע. בעקבות מה שעברת עם חבר לשעבר אני מאמינה שיהיה לך את הכוח להמשיך הלאה, ולכי תדעי אולי בכלל זה הפסד שלו ? ? היי חזקה

ReLoser

New member
תודה ניקולי..

אבל הבעיה שלי רק מתחילה, בשבוע הבא אני אמורה להתחיל ללמוד במכללה, וההסעה עוברת ממש ליד הבית שלו. איך אוכל להתגבר עליו..? בשיחה האחרונה שלנו הוא אמר כרגיל שהוא אוהב ומתגעגע, אבל הוא לא יכול להמשיך,ושהוא לא יכול לפגוע כי הוא אוהב אותי, אז שאלתי למה ,והוא רק אמר שהוא מצטער והשיחה נותקה. חשבתי שעם הזמן זה יעבור לי..עברו כבר שבועיים. ויש לי כבר מחשבות בקשר לדרך למכללה,שאם אראה את האוטו שלו אני ארד מהאוטובוס,ואתייצב מולו.מה את אומרת..? אם מסתכלים לאחור עדיין הייתי רוצה לפגוש בו, הוא הסיר את כל הפחדים שלי,ותמיד היה שם כדי לשמוע מה מציק לי.בהתחלה פחדתי לספר את מה שקרה עם החבר הקודם, אבל הוא עודד אותי, בגלל זה הוא עדיין מלאך. להתראות בינתיים ממלאכית ששיפרת לה את ההרגשה

ניקולי

New member
שבת שלום לך

את יודעת ? לפעמים אני אומרת משפט כזה : "כשאוהבים לא מוותרים, ויהי מה" לפעמים האהבה הרבה יותר חזקה מאיתנו.!! היורשה לי לשאול מדוע ולמה נפרדתם ? ? מה שעושה לי התחושה שדווקא הוא זה שנפרד הוא זה שמיצא את הקשר . מדוע ? ? בשיחה האחרונה אמר שמצטער, על מה בדיוק הוא מצטער, את יודעת? בקשר לדרך שלך למכללה, את הדרך אין לשנות נכון ?, כדי לרדת ולהתייצב מולו, תצטרכי הרבה מאוד כוח והכוונה היא שברגע שזה יקרה לך ברגע שתהיי בסיטואציה הזאת כולך תרעדי ולא תוכלי לעשות זאת. אם תגידי עוד חודשיים אזי אומר לך..שיהיה לך את האומץ לעשות כן כי אז אולי לא תרגישי את מה שאת מרגישה עכשיו. אגב סיפורים מהעבר לא חסר, וגם חברים שיקשיבו לך, אני מאמינה שהתמיכה שלו היתה תלויה אך ורק בך, היה איכפת לך מעצמך, סיפרת את מה שכאב לך, הווא היה שם כדי להקשיב ולתמוך, גם לאחר תוכלי לספר את אשר עבר עלייך כעת ואני דיי מאמינה שתהיה לך אוזן קשבת ותמיכה, וכל זאת ועוד תלויים בך ובאהבה שעומדת מולך. היי חזקה, גם אני עברתי משבר לא קטן לפני כ - 3.5 שנים (אולי קצת יותר) גם לי היתה אהבה שחשבתי שאין כמותה, בכיתי עליה חודשיים וחצי...אבל עברתי את השלב הזה עכשיו אני הרבה אחריי. קחי לבנתיים
עד השיחה הבאה שלנו

ReLoser

New member
היי ניקולי

פעם זה היה גם המוטו שלי לאהוב ולא לוותר. אין לי מושג למה הוא נפרד פתאום,אבל יש משהו...שאולי הפריע לו.. יש לי ילדה בת 3,והיא הבת של החבר שאנס אותי, לא רק שהוא לקח את בתוליי,גם נכנסתי להיריון ,את בטח בהלם.. אבל לא רציתי לעשות הפלה ,עברה עלי תקופה קשה.. היו רגעים שרציתי פשוט למות ולוותר,אבל אמרתי לעצמי למה שהתינוק שלי יסבול..אני אתמודד!ואחיה רק למענו! את מבינה עכשיו..הילדה הזאת נותנת לי את הכח להמשיך. ואני מודה לאל עליה. וביננו הוא עכשיו צריך לשלם מזונות אז הוא קצת משלם על מה שעשה לי.. אז בקש לבחור שעזב אותי אמא שלו לא רצתה שהוא יהיה בקשר עם אם חד הורית. זה הסיפור העצוב והשמח שלי.

ניקולי

New member
שוב שלום

ראשית אני חייבת לך
ענקי... ולא בגלל שאני מכירה אותך (זהו שאני לא!!) אלא בגלל מה שעברת בחייך, ועל מה שאת עוברת כרגע!! לא, אני לא בהלם, כי אני מכירה סיפורים כאלו ואחרים ואין סוף להם (לצערי) כך שהסיפור שלך כואב, מרגש, ולצערי ישנם הרבה סיפורים כאלו (כמו שאמרתי דלעיל). בקשר לפרידה שלך מחבר שלך הנוכחי, מובן כעת, יש מישהו מאחוריו (אמא שלו) יחד עם זאת אני לא מצדיקה את הפרידה שלו ממך, נכון, הוא לא חייב, אבל אם הוא אוהב באמת...... הוא היה עומד על כך להיות איתך, ונהפוכו, בגלל מצבך הנוכחי הוא היה אמור להיות לך ליד ולעזרה ולא רק בגלל שאת אם חד הורית אלא, בגלל אהבתו אלייך!! הביני, את לא מכירה אותי, (אומנם לא עברתי אונס חח"ס) אבל עברתי גירושים ולי יש שני ילדים , יצאתי עם בחורים ואף אחד לא היה בעיני ראוי להיות אב ילדיי...עד ש..... הכרתי את בעלי הנוכחי.. והוא זה שהיה מתאים מכל אדם אחר בעולם לזכות להיות האבא של הילדים שלי. ועוד דבר אבא של הילדים שלי (הביולוגי) בקשר איתם יום יום.. אבל כמו שאת בטח כבר למדת להבין שילדים רוצים אמא ואבא שיהיו לצידם בטוב וברע!! כנראה יקרתי, אם כל האהבה שלך אליו, הוא מספיק אהב אותך, או לכל היותר, לא יכל להתמודד עם אמא שלו ו/או עם המצב שאת נתונה בו כרגע. אחרי שקראתי את אשר כתבת הרשי לי לאמר לך, שאני כמעט בטוחה שהאחד יגיע, ותקבלי את הפיצוי המתאים עבור כל מה שעברת בחייך (צר לי עליהם). דברים שאולי תלויים לא רק בו אלא בעיקר בך!! היי חזקה, ואני כאן ...

ReLoser

New member
תודה!!!

למזלי האבא הביולוגי של בתי לא בקשר,כי הוא כועס על המזונות שהוא צריך לשלם.ולכן הוא לא רוצה לראות את בתו,ואני מודה לאל על כך! מאז שהיא נולדה ועד גיל 3 הוא ראה אותה רק פעמיים,פעם בגיל חצי שנה ופעם בגיל שנתיים וחצי. ועכשיו כשהיא בגן היא לפעמים שואלת על אביה,אז אני עונה שהוא נמצא בעבודה רחוקה. הייתה איזה פעם אחת שהוא רצה לקחת אותה לסוף שבוע ולא הסכמתי,פחדתי שהוא לא יחזיר אותה. אני יודעת שכשהיא תהיה בת 6 בית המשפט יאשר לו בטח. אני מתה מפחד מהיום הזה. את חושבת שאם אגלה לשופטת מה שהוא עשה לי.. היא לא תיתן לו אותה..?

ניקולי

New member
אני חושבת ש...

במקרים כאלו מערבים עובדת סוציאלית ומשרד הרווחה, אני מניחה שבשעתו כאשר תגיעי ליום המשפט דברים אלו יבואו בחשבון.

ניקולי

New member
במקרים כאלו לא צריך אומץ

תראי, בסופו של דבר א. או שהוא יתיאש ב. או שהוא ילחם את בסופו של דבר א. לא תתיאשי מאחר ואת יודעת מה עברת איתו ב. תלחמי על הזכויות שלך ושל הילדה. בבוא הזמן תעמודו האחד מול השניה בבית המשפט, אני מניחה שפסק הדין ינתן. ומאוד קשה לי להאמין שגזר הדין יהיה לטובתו. אני גם מאמינה שיש לך את כל המסמכים הנדרשים לאמת את אשר אמרת לא ?? ואני מתכוונת לכך שעברת אונס ושהוא לא משלם מזונות. הילדה היום בת שלוש וקשה מאוד לספר לה או אולי את לא ממש יכולה לספר לה את אשר עברת, יותר קל לך לאמר לה שאבא עובד רחוק, אבל עד מתי ? כאילו עד מתי תוכלי לספר לה שקרים ? ? המצב שלכן לא מצב רגיל ואף מסובך, אני לא יודעת איך ואין לי עצות בשבילך לגבי איך לספר לילדה בטוחה אני שיש דרך רק צריך לדעת איך להעביר לה את המסר שאת רוצה להעביר. ברור לך שאת תצטרכי לחכות עוד קצת כדי שהילדה תגדל, שהיא תדע בדיוק מי זה אבא שלה.. וואוו אני לא מקנא בך
ושוב מחבקת
ומאחלת לך להצליח, זה כלל לא פשוט

למעלה