היה שווה לחכות...

ליילה

New member
היה שווה לחכות...

נכון שעכשיו אתם סקרנים נורא????
אז ככה, על פי דרישת הקהל, ובאדיבותו ויוזמתו הבלתי נדלית של האיש הקטן, ב 12 לינואר נארח בפורום שלנו את רואה החשבון ישי עציון, שיענה על שאלות בנושא הרפורמה במס, ואיך היא משפיעה על אנשים שחיים ועובדים בחו"ל. עוד פרטים בנושא בהמשך, אבל בנתיים אתם מוזמנים לפתוח שירשור תודה לאיש הקטן ופועלו
יום כתום

ליילה

New member
טוב, נעשה את זה יותר ברור...

אני מקפיצה, כי אני חייבת לקבל קצת חוות דעת מכם על הארוח הזה. לא היינו רוצים לעשות פדיחות עם רואה החשבון הנחמד... אז קדימה, תגובות יום כתום לכולם

Yaniv-DC

New member
מה בדיוק אנחנו צריכים לעשות?

לקפוץ בצעקות שמחה? איזה כיף? woo hoo? יגיע ה-12 בינואר, נשאל אותו שאלות, עד אז מה בדיוק יש לנו לעשות?

OK, הנה השאלה

נניח שחבר טוב שלי זכה בלוטו ב-315 מליון דולר בווסט וירג´יניה. אני מדגיש: חבר טוב. זה לא אני. עכשיו, בשקלים זה יוצא 1,513,600,000 (מליארד, 513 מליון, ושש מאות אלף) השאלה שלי: בטופס 106 של מס הכנסה בארץ אין מספיק ספרות. מה עושים?

marsala

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הכי קרוב לאייקון של פיהוק.........

zoti

New member
אתה נראה טוב עם כובע קאובוי שחור

בסוף הוא לקח 112 מליון במזומן

ליילה

New member
אין צורך לקפוץ בצעקות שמחה

אבל אני אשמח לדעת אם זה מעניין אתכם ואם יש לכם מה לשאול, כדי לא להטריח את האיש הנחמד סתם....

sirpad

New member
רוצים אירוווח!!!! רוצים אירווווח!!!

אני עם יניב,מגניב שהוא בא ואני בטוח שיהיו המון שאלות אבל עד ה12 בינואר עוד יעברו הרבה מים בירדן,אז פיישנט!

אישית אני חושבת שיהיה מצויין

להבהיר אחת ולתמיד את כל הנושא של מס הכנסה, הרפורמה, מי צריך ולא צריך לשלם, מה הקטע של החוק החדש של ביטוח לאומי ואיך בדיוק כל זה משפיע עלינו האזרחים הקטנים שלא חיים בישראל ולא רוצים לשלם לה מס הכנסה. אני בעד.

Ho Oh

New member
ליילה, אני מאד מעוניינת לקבל

אינפורמציה, אבל עושה רושם שאני פה במיעוט. אז אולי באמת כדאי שיתפקדו פה כל אלה שמעוניינים באורח ואם לא.... תודה על המאמץ בכל אופן.

כל הכבוד ללילה ולאיש הקטן

מקווה שאצליח להיות בארוח - נראה אחלה! שאלות - יגיעו במועדן

פרומל

New member
בהחלט !!!!!

לא לבטל ! אמנם אני כותבת אחת לשנה ורק כשאני צריכה משהו, אבל אם כבר בא האיש הנחמד עם הפנקס אז אני אהיה פה! ובשביל למנוע פדיחה - אפשר להכין שאלות מראש! והוא יענה עליהן בניחותא. הבנתם ילדים?

tali az

New member
Tamid Tov

לרכז כמה שאלות לפנוכו just in case nobody´s asking anything..

למעלה