היה שווה את הכסף?

aviv90

New member
היה שווה את הכסף?

----------------------------------------------- Niv Ben-Shimon (170050161) 17 שנים ו39 ימים, סביר כושר משחק, בריא. בחור נעים, סוער והגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש. יום הולדת הבא: 30.09.2007 לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 650 שכר: 1 850 NIS/לשבוע בעלים: avivs_team אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: בינוני עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: חלש משחק אגפים: סביר הגנה: גרוע הבקעה: סביר מצבים נייחים: חלש 100 אלף ------------------------------------------- Diego Pedraza (170059646) 17 שנים ו73 ימים, סביר כושר משחק, בריא. בחור נעים, מאוזן והגון. בעל נסיון לא קיים וכושר מנהיגות עלוב. התמחות: טכני יום הולדת הבא: 27.08.2007 לאום: Colombia מדד כישורים (TSI): 320 שכר: 1 980 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: avivs_team אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: גרוע משחק אגפים: חלש הגנה: עלוב הבקעה: סביר מצבים נייחים: עלוב 10 אלף -------------------------------------------------- Jo Modave (164417774) 17 שנים ו79 ימים, עלוב כושר משחק, בריא. בחור נעים, רגוע וישר. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות סביר. יום הולדת הבא: 21.08.2007 לאום: België מדד כישורים (TSI): 170 שכר: 1 740 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: avivs_team אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: עלוב משחק אגפים: עלוב הגנה: עלוב הבקעה: סביר מצבים נייחים: בינוני 50 אלף ----------------------------------------- ואחרון חביב Mark Pozo (170060834) 17 שנים ו9 ימים, סביר כושר משחק, בריא. בחור נחמד, מאוזן וישר. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות עלוב. התמחות: משחק ראש יום הולדת הבא: 30.10.2007 לאום: Chile מדד כישורים (TSI): 570 שכר: 1 980 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: avivs_team אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: עלוב עמידה בשער: איום קישור: בינוני מסירה: גרוע משחק אגפים: עלוב הגנה: בינוני הבקעה: סביר מצבים נייחים: גרוע 360 אלף -------------------------------------------- מי לדעתכם היה שווה את הכסף מי לא

בוצר5

New member
תשובה

השלושה הראשונים היו שווים ללא ספק, אבל האחרון די יגר (על מה 360,000)?

aviv90

New member
לא יודע... בגלל ה9 ימים שהוא בגיל 17 זה אדיר

זה מספיק כמעט לכל העונה

tomash11

New member
לגבי האחרון, החלוץ

ה"בעיה" היא שהמשניות שלו לא כל כך תורמות לו . הגנה טובה לפרסינג, וקישור טוב אם הוא הגנתי אבל לזה הוא גם צריך סטמינה ואין לו. את המשניות החשובה לחלוץ- מסירות, אין לו. לכן אני חושב שתהו על המחיר קודם לכן. נכון שהוא בן 17 ו9 ימים וזה מאד צעיר אבל המשניות שלו לא כל כך תורמות. שיהיה בהצלחה אבל:) להפסיד לא תפסיד עליו לדעתי אם תאמן אותו.

aviv90

New member
לא ברור שאני לא יפסיד אבל אני יאמן את החלוצים

שלי 2 עונות ברציפות ובאמצע העונה ב30.8 אני מקווה שאני יוכל להכניס את החלוץ מהנוער שלי לבוגרת.... בן 16 ו75 יום ככה מוצי 5 וחצי כוכבים והוא ייכנס גם ברמה של טוב\מצויין.
בנתיים אני יביא חלוץ של רמה טוב כי יש לי פלוס 1.3 מיליון בקופה אחרי שקניתי 5 חלוצים מתאמנים.... ברגע שיהיו לי 6 חלוצים ואני יוכל להכניס את החלוץ מהנור אני יעיף את זה שהכי פחות התקדם. ושאלה קטנה... כמה שווה חלוץ טוב בן 17 עם משניות של מסירה סביר? ותגידו היה שווה את הכסף החלוץ החמישי?: Bruno Delage (170063889) 17 שנים ו31 ימים, סביר כושר משחק, בריא. בחור שנוי במחלוקת, מאוזן ובלתי הגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות סביר. יום הולדת הבא: 10.10.2007 לאום: France מדד כישורים (TSI): 180 שכר: 1 860 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: avivs_team אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: גרוע מסירה: גרוע משחק אגפים: חלש הגנה: גרוע הבקעה: סביר מצבים נייחים: חלש

למעלה