היה רשום בעיתון שסמי ואנה זכו. כנסו

aq123456

New member
היה רשום בעיתון שסמי ואנה זכו. כנסו

הייה רשום בעיתון על השרון במדור רכילות שהם זכו ותרמו את 50 אלף בולשיט לאיזה בית ספר למשחק אני לא רוצה לדבר בוטה אבל כל המישחק הזה בולשיט אחד גדול בעניין SMS ושאומרים שהשידור חי וגונבים מאנשים שקל על SMS ראו הוזרתם בואו נפתח אצומה שלא שולחים יותר SMS לתוכניות כי סתם גונבים לנו כסף ותחשבו על זה ביי

רוקדים בגמר

נחמד מאוד יהיה לראות ריקוד של שני המתמודדים הסופיים. ז"א אליענה וסמי יחדיו.

לימור2024

New member
טעות גדולה!!

רק אמרו שאם הם יזכו הם יתרמו את הכסף, נא לקרוא כתבות באופן ברור ולא לנחש ולהמציא!

jjmm

New member
יש בכלל משמעות לקולות השופטים???

אם השופטים יכולים לחלק מקסימום 2 נקודות והקהל יכול לחלק מקסימום 2 נקודות, אז בעצם, מה שהקהל יצביע יקבע כי במצב תיקו זה הולך לפי קהל. מי שיקבל רק נקודה מהשופטים אבל 2 מהקהל מנצח! קצת מצחיק הקטע הזה.

edeneden1234

New member
מקסימום?

כל שופט [ויש 4 כאלו] יכולים לחלק עד 10 לכל אחד. ואז הזוג שקיבל את מס' הנק' הרב יותר מהשופטים יהיה בשקלול במקום 1- שזה המקום הראשון. כנ"ל להצבעות הקהל - כאשר זוג מקבל יותר קולות מהקהל מאשר זוג אחר הוא במקום הראשון - בשקלול הוא מנצח.

jjmm

New member
2 נקודות בשקלול

התכוונתי ל2 בשקלול - הזוג שמסיים ראשון בשקלול אצל השופטים מקבל סה"כ 2 נקודות. לכן, בכל מקרה, הזוג שמקבל את רוב קולות הקהל בבית בהכרח מנצח ולכן אין שום משמעות לשקלול קולות השופטים!

maorb21

New member
../images/Emo8.gifתצביעו לאליענה ואורון!!

את האמת סמי ואנה רוקדים יפה!!! אבל אני יותר אוהבת את אליענה ואורון הם ממש יודעעים את הריקודים ולא רוצים לפרוש הם "חלקים" לעומת זאת אנה וסמי בכלל התפלאנו שהם בגמר הם רצו לפרוש והכללל!! אבל אני עדיין חושבת שאליענה ואורון הם הרבה יותר טובים אז לכל המתחרים בהצלחה ואליענה אוהבת אותך!!!

edeneden1234

New member
כנסי בבקשה.

א. ברוכה הבאה
ב. שלא תביני לא נכון,
אני בעד אליענה
ואורון
, אבל לקבוע לנו למי להצביע זו לא דרך, לפחות אני שמח שהבעת את עצמך כדעה. משום שיש כאלו שלא עשו זאת, וחשבו שהם "קובעים" לנו למי להצביע.

maorb21

New member
../images/Emo8.gifאני מצביעה לאלענה ואורון !

אליענה הממהמת ואורון אוהבתת ושהיה לכם בהצלחה בתחונית אני הצבעתי בשבלהם כי הכי טוביםםם...

aq123456

New member
עוד כמה שעות תראו שאני צודק

שהם יזכו והשידור לא חי פרייר מי ששלוח SMS

NIVניבב

New member
../images/Emo27.gifחח השידור חיי ../images/Emo37.gif

השידור חיי!! אני הייתי כמה פעמים בתוכנית והיום המורה שלי גם מופיע --------> כל המתמודדים מופיעים!! אז אל תגידו שטיות שהשידור לי חיי ושסמי זכה!! ותשלחו SMSסים!!

למעלה