היה צפוי כל כך

Yakir4179

Well-known member
שלמור ואדווה דדון נפרדו , כנראה שאי אפשר להיות זוג נשטי בברנזה התקשורתית התל אביבית, הרויחה ילדה ומזונות , עדי שלמור יכול לומר היה לי אישה חתיכה מאוד..

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שלמור ואדווה דדון נפרדו , כנראה שאי אפשר להיות זוג נשטי בברנזה התקשורתית התל אביבית, הרויחה ילדה ומזונות , עדי שלמור יכול לומר היה לי אישה חתיכה מאוד..
היה צפוי כל כך בהמשך לפוסט על אלון גל שיקומו עוד מתלוננות,,שלא תגיד שלא אמרתי.

אבח"י

Well-known member
מי אלה האנשים האלה?

alongrin100

Well-known member
ככה זה אחי...
עושות חנייה קצרה כדי להביא ילד או שניים, אחר כך חוזרות לרכב במרץ על הקרוסלה.

Yakir4179

Well-known member
ככה זה אחי...
עושות חנייה קצרה כדי להביא ילד או שניים, אחר כך חוזרות לרכב במרץ על הקרוסלה.
כנראה שאם שלמור היה מרויח פחות שכר היה מתעקש לא להתגרש, נראה לי לא מעט שם בכירים בתקשורת רצו או רוצים לענג אותה או שכבר התענגה מי יודע..
בכל אופן לכ הדליקו אותי הכוסיות תקשורת למינהם גם ככ יש הרבה לס וגייז שם!
בסופו של דבר גם גרושות פלוס אחרי שחוגגות עם החופש חוזרות לכרית 1 במיטה, אז ככה שלא תמיד להתגרש זה כייפי, ייתכן והיא תמצא עוד גבר להפיל ברשת , זה מסוג הסיפורי חיים שהכל כתוב על הקיר בגדול !
נראה לי שאין דין ודיין שם בברנזה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כנראה שאם שלמור היה מרויח פחות שכר היה מתעקש לא להתגרש, נראה לי לא מעט שם בכירים בתקשורת רצו או רוצים לענג אותה או שכבר התענגה מי יודע..
בכל אופן לכ הדליקו אותי הכוסיות תקשורת למינהם גם ככ יש הרבה לס וגייז שם!
בסופו של דבר גם גרושות פלוס אחרי שחוגגות עם החופש חוזרות לכרית 1 במיטה, אז ככה שלא תמיד להתגרש זה כייפי, ייתכן והיא תמצא עוד גבר להפיל ברשת , זה מסוג הסיפורי חיים שהכל כתוב על הקיר בגדול !
נראה לי שאין דין ודיין שם בברנזה
"כנראה שהיא תמצא עוד גבר להפיל ברשת?תגיד,בדת מותר לדבר לשון הרע? ,מאיפה אתה יודע מה קורה בחיים שלהם?אולי תעשה יותר חמם טורקי או תמצא פרטנרית...😎😁

Yakir4179

Well-known member
"כנראה שהיא תמצא עוד גבר להפיל ברשת?תגיד,בדת מותר לדבר לשון הרע? ,מאיפה אתה יודע מה קורה בחיים שלהם?אולי תעשה יותר חמם טורקי או תמצא פרטנרית...😎😁
מפליא כי כולם אמרו שהם זוג מתוק ובלה בלה , אני עצוב על בית שהתפרק, בטח עשו להם עין הרע , להפיל גבר זה לא בהכרח רע, זה להפיל אותו ברשת של כל גברת לטובת אינטרס סמו כמו ילודה או זוגיות , כשיש סיפור אהבה בינהם זה כבר מורגש לכולם

alongrin100

Well-known member
זה ידוע שהנשים האלה הן לא חומר לחתונה.
יש מעליהן יותר דגלים אדומים מאשר במצעד 1 במאי בבייג'ין.
ובכל זאת בכל פעם נמצא הפראייר התורן שמתחתן איתן.

Yakir4179

Well-known member
מעניין מה היה החיבור בינהם , יתכן ואולי עדי שלמור דו או גיי בארון שפשוט נוח לו בשביל הילודה להעביר שנתיים 3 בתור נשוי, אישה נאה מידי לדעתי רק יכולה לסובב ולסחרר וגם לתסכל גבר שנופל ברשתה, אז מזונות צריך לשלם ולא יודע אם גם חצי בית , בכל אופן חוץ מיופייה לא נראה לי שיש בה ערך מוסף של וואו באישיות וכו

Yakir4179

Well-known member
כאדם רווק פנוי מנסה להבין מה יוצא להן ככה סתם להעיף את האבא לילדים ולהתגרש כשהקשר עם האבא ממשיך מזונות וכו
מעמד של גרושה הוא לא כמו נשואה, 90 אחוז מהגברים שיזילו ריר עליה גם ברשת רק רוצים לזיין ולהעלם, או כקישוט ליציאות , עלולה להוות נטל על משפחתה כי צריכים לעזור, ולחזור ולצאת עם חברות ולזיין את השכל זה לא כייפי , אם היא לא בנויה למסגרת של נישואין סבבה , אבל אחת שרוצה זוגיות ומין הסתם להתחתן שוב מה יוצא לה מפרידה סתמית ? כשהסיבה לגירושים הוא לא בגידה שלה

Yakir4179

Well-known member
כאדם רווק פנוי מנסה להבין מה יוצא להן ככה סתם להעיף את האבא לילדים ולהתגרש כשהקשר עם האבא ממשיך מזונות וכו
מעמד של גרושה הוא לא כמו נשואה, 90 אחוז מהגברים שיזילו ריר עליה גם ברשת רק רוצים לזיין ולהעלם, או כקישוט ליציאות , עלולה להוות נטל על משפחתה כי צריכים לעזור, ולחזור ולצאת עם חברות ולזיין את השכל זה לא כייפי , אם היא לא בנויה למסגרת של נישואין סבבה , אבל אחת שרוצה זוגיות ומין הסתם להתחתן שוב מה יוצא לה מפרידה סתמית ? כשהסיבה לגירושים הוא לא בגידה שלה
אני מדבר על פרידה מסיבה לעוסה ונדושה לא הסתדרנו, להבדיל מבגידה שהבעל פגוע ואז מעיף אותה

in bal1

Well-known member
אתה אומר פה דברים מאד גורפים.מה זה המשפט הזה,הנשים האלה הן לא חומר לחתונה?
מה מאפיין אותן?
ובאמת סליחה שאומרת ונכנסת קצת לשטח פרטי.יש לך 2 בנות נכון? תחשוב רק לרגע שמישהו כמוך יאמר את אותם דברים על הבנות שלך!
אנו לא יודעים למה נפרדו.
מה שאני יכולה לומר שהיום הגרושין מאד קלים יותר מדי קלים.משהו לרגע לא מוצא חן בום! מפרקים את החבילה.

Yakir4179

Well-known member
אתה אומר פה דברים מאד גורפים.מה זה המשפט הזה,הנשים האלה הן לא חומר לחתונה?
מה מאפיין אותן?
ובאמת סליחה שאומרת ונכנסת קצת לשטח פרטי.יש לך 2 בנות נכון? תחשוב רק לרגע שמישהו כמוך יאמר את אותם דברים על הבנות שלך!
אנו לא יודעים למה נפרדו.
מה שאני יכולה לומר שהיום הגרושין מאד קלים יותר מדי קלים.משהו לרגע לא מוצא חן בום! מפרקים את החבילה.
הוא התכון נשים כוסיות מידי שכנראה לא בנויות למסגרת מנוגמית של נישואים ונאמנות לאחד!אני יכול להבין למה גברים חוששים מקשר עם כוסיות מידי מהפחד שיבגדו ויזרקו אותם במהירות..

הגירושין קלים מידי כי יש לגיטמציה מהחברה מסביב לחתוך לזרוק ולהיות חד הורית וכו , לכן יש גם הרבה בעיות בזוגיות וכו , שהכל פתוח ולגטימי וגם לבגוד זה מותר וכו ונשים קוראות ומסתקרנות וכו אז זה משפיע בבית!

לאדווה אני לא דואג יהיו עשירים בתל אביב שיתחזקו אותה שצריך ויתנו כרטיס אשראי בתמורה לסקס!

שקוף וצפוי היה שיתגרשו או שהוא גיי או דו מיני בארון והנישואים היה כסתח או שבגדה בו ונתפסה או שהוא גילה בגידה , לא נראה לי שהוא יכלוב פוסט שהוא נבגד על ידי אדווה דדון

alongrin100

Well-known member
הוא התכון נשים כוסיות מידי שכנראה לא בנויות למסגרת מנוגמית של נישואים ונאמנות לאחד!אני יכול להבין למה גברים חוששים מקשר עם כוסיות מידי מהפחד שיבגדו ויזרקו אותם במהירות..

הגירושין קלים מידי כי יש לגיטמציה מהחברה מסביב לחתוך לזרוק ולהיות חד הורית וכו , לכן יש גם הרבה בעיות בזוגיות וכו , שהכל פתוח ולגטימי וגם לבגוד זה מותר וכו ונשים קוראות ומסתקרנות וכו אז זה משפיע בבית!

לאדווה אני לא דואג יהיו עשירים בתל אביב שיתחזקו אותה שצריך ויתנו כרטיס אשראי בתמורה לסקס!

שקוף וצפוי היה שיתגרשו או שהוא גיי או דו מיני בארון והנישואים היה כסתח או שבגדה בו ונתפסה או שהוא גילה בגידה , לא נראה לי שהוא יכלוב פוסט שהוא נבגד על ידי אדווה דדון
לא עניין של כוסיות.
יש כאלה שהגירושים כתובים להן על המצח.

למעלה