היה פשוט מעולה!!

Dug E

New member
היה פשוט מעולה!!

אין לי מילים,לא פיתי לכזאת הופעה. הייתי כבר ב"כל מה שתרצי" והפסנתר 1-2....שום הופעה לא משתווה להיום. פשוט מלך
ריטה הייתה בקהל,יש תמונות
תמונות מחר.

PRINCESS GINA

New member
מחכה לתמונות...../images/Emo45.gif

לא ישנתי כל הלילה, גלשתי לי מפה לשם... צילמת את ריטה? שאלה חשובה: היא הייתה עם מעיל או ג'קט שחור?! (כי זה מה שהיא לבשה בשעה 10:45 בבוקר כשראיתי אותה יוצאת איתו באיסוזו שלהם לאיזשהו מקום...)

PRINCESS GINA

New member
סוג של....../images/Emo8.gif

תלוי איך את קוראת ללשבת בגן שעשועים מול הבית שלה ולשחק עם כלב קטן ופתאום לראות אותה במכונית איתו...

../images/Emo8.gif

גם אני הייתי שם השבוע.. חברה שלי הלכה שם לקופת חולים.. וכמובן שצטרפתי אליה
אבל.. את לא מהדרום
למה לטייל עם הכלבה עד תל אביב
ודרך אגב.. אני גרה לא רחוק מיבנה/ רחובות אז בפעם הבאה אפשר לארגן הסעה להופעה ביחד.. גם לי לא היה כל כך איך להגיע

PRINCESS GINA

New member
איזה יופי../images/Emo99.gif

אני כל כך מתנחמת עכשיו שלא הייתי...
ואני מיבנה..זה קצת דרומי...או שאולי לא... בכל אופן, הכלבה לא הייתה שלי..היא הייתה של אחד השכנים שם...אין לי מה להכחיש, נסעתי כדי לראות איפה אהבת חיי גרה...ראיתי ולמדתי הרבה
גם צילמתי הרבה אבל אני מפחדת להעלות את התמונות לאינטרנט כי הן חושפות הרבה דברים שנראה לי שהם לא לפירסום
לא יודעת מה לעשות.. מצד אחד התלהבתי נורא שכל מה שראיתי בפפראצי באינטרנט פתאום מופיע נגד עייני כמו הגן של נועם (וגם את את נועם {ומשי יותר מאוחר} ראיתי) הביניין, הכתובות, דלת הבית של ריטה ורמי והמרפסת היפה שלהם.. כל הרחוב ממש...והסופר שבו ריטה קונה...ניכנסתי אליו וכל כך התרגשתי לראות איפה היא ממש עמדה...כמו בצילום...
אז צילמתי הכל, כל תמונה שמופיעה בפפראצי אני יודעת איפה צולמה אבל ההבדל היחיד בין תמונות הפפראצי שבוואלה לבין התמונות שלי הן שבשלי לא מופיעה ריטה למרות שהיתה לי הזדמנות לצלם אותה כשראיתי אותה ואת רמי ניכנסים לאוטו, אבל משום מה קפאתי במקום כשהיא הסתכלה עליי ותהיתי אם היא זוכרת אותי...אולי היא לא זיהתה כי הייתי על מדים...

בשבילי...

יבנה נחשב צפון.. בהתחשב בעובדה שרוב חיי גדלתי בעיר הכי דרומית בארץ כל דבר אחרי יוטבתא זה צפון בעייני
ו.. וואוו... יש לה השפעה כל כך גדולה אליך... תמיד חשבתי שאין אדם בעולם שהוא יותר מטורף ממני בעניין הזה (מחשבה תמימה אני יודעת..) אבל מסתבר שטעיתי.. אף פעם לא הלכתי לשם במיוחד כדי שאולי במקרה היא תצא החוצה ואני אפגוש אותה.. אם כל ההשפעה שיש לריטה ורמי עליי וכמה שאני אוהבת אותם ומזדהה עם המוזיקה שלהם... וכל הכוחות שהם נותנים לי... זה תמיד מרגיש לי יותר מידי חדירה לפרטיות.. אם זה עשה לך טוב.. אני שמחה בשבילך..
ולא ראיתי אותם כשהייתי שם.. הייתי רק בקופת חולים ובמכולת במרכז הזה שם.. אבל השתעשתי עם המחשבה שאיזה נחמד זה יהיה אם בדיוק הם יהיו שם גם..

PRINCESS GINA

New member
אבל יש לי גבולות נורא ברורים....

מלבד להגיע לשם ולחכות שאולי הם יצאו ואני יראה אותם, לא הייתי נכנסת בחיים או עולה אליהם הביתה. זה משהו שאני לא מרשה לעצמי!

yoniyoni87

New member
תתבגר תתבגר כך קורא לך הקול...

עם כל הכבוד אני חושב שאת חוצפנית... תני להם לחיות את החיים שלהם בשקט. אני מבין שאת אוהבת אותם, אבל יש גבול... את כותבת מאוד יפה ובוגר, אך ההתנהגות שלך מראה ההפך. לרוב צריך לעשות חושבים לפני איזשהו צעד שרוצים לעשות. בקיצור הניחי להם... תאהבי אותם בלי ל"היכנס" בהם..

PRINCESS GINA

New member
ראית אותה כשהיית שם?

הגעתי ביום שישי ב-9:30 לשכונה שלהם וב-13:32 כבר הייתי על רכבת בדרך חזרה הביתה...

שמחה לשמוע../images/Emo70.gif

שהיה טוב ונהניתם.. מצפה לתמונות
<ורק לציין... שזה ממש לא פייר...
שאני ענייה וגרה רחוק מתל אביב... ועד לפני חודש גרתי עשר דקות מהאולם... ולא יכולתי לבוא...
>

ענת 19

New member
איזה יופי.. שמחה לשמוע שנהנת....

ומחכה כמו כולם לתמונות!

למעלה