היה פשוט מדהים....

אנחנו

New member
היה פשוט מדהים....

הרגע חזרתי מבירת הנוער בירושלים (אני ירושלמי) וההופעה של אביב היתה ענקית!!!! הוא שר שם את: רומיאו ויוליה אלימות מליארד טועים השיר שלנו אל תדאג סוף העולם וכמובן... עכשיו מעונן. היה אדיר וכ"כ התלהבתי שאני רוצה ללכת להופעת העשור שלו באמפי וואהל אז אם מישהו יודע כמה עולה כרטיס - שיכתוב לי... תודה!! אנחנו - 17

NesheM

New member
באמת היה ענק !!! ותנחשו איפה הייתי

הייתה הופעה מעולה!! חוצמזה שרצו כל הזמן לא לתת לו לשיר... יווו אבל הכי טוב היה שעמדתי פשוט מתחת לבמה... הבנאדם היה פשוט מילימטר ממני. ולא אני לא מתכוונת לעל הסורגים.. אני מתכוונת על הבמה ..!! היה מעולה - רק מחכים ל 15/9 נראה את כולכם שם!!

כרגיל..

אביב נתן שואו ענק... אבל אני חייבת לציין (או שאולי זה לא המקום?) שמוניקה סקס פשוט שיחקו אותה..! הופעה מקפיצה..וסיום פשוט מאגניב...!! הם בלי שום קשר להקה טובה.. זהו.. יומטוב לכולם

peace and love

New member
הייתה הופעה ענקית...

אבל תמיד יש לו הופעה ענקית... אז זה לא חדש. אתם לא חושבים שצריך להביא גם את היהודים לדברים כאלה? הם היו כאלה חסרים!!! גם בירת הנוער וגם בניצנים. נ.ב מאיפה אתה בירושלים?

בטח שהיהודים חסרים

אבל הם קורעים את התחת לדיסק החדש שיצא בקרוב בע"ה ההפרדה הזו של היהודים לא מוצאת חן בעיני הם מופיעים בצמח ואביב בניצנים ואח"כ לא שומעים מהיהודים כלום! אוף! נכון שזה פורום של אביב גפן ועוד מעט תתלוננו אז.. אביב גפן שולט! ביי ביי

nanaaviv

New member
איזה כיף לך!!

אני גם ירושלמית,אבל לא היה לי עם מי ללכת,והייתי לבד אז לא יכלתי להגיע במילא אבל אם הייתי יודעת שיהיה כזה שווה,אז הייתי עושה מאמץ ובאה.איזה בעסה................

למעלה