היה פרק פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!

h e n y

New member
היה פרק פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה קטע קיצ'י היה בין נינה לסימון פינץ שלי נמתח על ידי אהובתו החלומית {עלק} זה היה פרק מה זה מצחיק!!!!!

לירונר

New member
היה פרק מ-ש-ג-ע !!!

נינה (
) הייתה מלכה, פשוט מלכה. ("היי, מי אני
" - "וודקה כפולה עם 4 זיתים"
). סיימון היה מקסים !!! זה היה כל כך צפוי שהוא זה שיקנה את השמלה שלה (וזה נורא מצחיק שהיא חשבה שאיזו דראג קווין תקנה אותה
). פינץ' הקרוע ממציא דרכים וביטויים חדשים להראות כמה אליל סקס הוא ("אנחנו כמו שני חיות במאורה, אני אפילו לא יודע אם מה שאנחנו עושים זה סקס"). ג'ק הרס אותי עם הקטע ש"אכפת לו מהילדים", ומאיה המעצבנת התלהבה מהעניין הזה יותר מדי (היא שוב חזרה להיות מכוערת, תודה לאל
). המעריץ המושבע עד מאוד של אליוט ממש עצבן והפחיד אותי, כמו שהפחיד את אליוט. וידעתי שאחרי שהוא בכה על ה5000 דולר הוא יגיד שזה היה שווה כל אגורה. הגותית הזו (שמישהו יגיד לי מי זו למען השם
) הייתה ממש אחלה כשהיא הגנה על פינץ', ודווקא ריחמתי עליה כשנינה (
) ירדה עליה ("אני לא רגילה להיות מנודה ומרוחקת, כמוך"). בקיצור, פרק מעלף

dylan

New member
אוף.. מקווה שהעונה הזאת תשודר

בשידור חוזר.. שוב לא יכולתי לראות את הפרק.. אגב, החדשה ההיא שהצטרפה לסדרה מסיבה לא ברורה ולא תרמה כלום עזבה סופית?

h e n y

New member
מי? זאת שהכי הגיונית שם??../images/Emo132.gif

לא היא לא עזבה.... בהתחלה שנאתי אותה אבל עכשיו כבר לא כי כולם יורדים עליה.....

dylan

New member
אהה.. אוקיי.. ../images/Emo51.gif

בפרק האחרון שראיתי (לפני שלושה פרקים) היא לא הופיעה בכלל.. אבל על מה יש לרדת עליה? אני חושב שהיא הדמות הכי משעממת בתולדות הטלוויזיה..

h e n y

New member
יותר ממאיה??????!../images/Emo2.gif

דרך אגב.. נראה לי שעברתי את השלוש ההודעות שלי היום...אני יותר מדי פטפטנית, נכון?! הנה שוב דיברתי הרבה.
אופס...
טוב אני אשתוק עכשיו....

dylan

New member
ברור שיותר ממאיה..

מאיה היא דמות עם איפיונים, יש לה תפקיד בסדרה, החדשה לעומת זאת (במעט שראיתי אותה) כ"כ סתמית ומיותרת שבא.. שבא.. *הולך לפוצץ בניין שגרירות מערבית בעירק* *חוזר* אמממ.. היא פשוט סתם כזה.. אין בה כלום. כאילו שבנו את הדמות חשבו רק על שם (שאני לא זוכר) ואיפור לעיניים..

dylan

New member
אממממ..

אני לא מכיר את מי שלמטה (שחקן אורח?) אבל פינץ' ממש דומה לעופר שכטר בתמונות האלה..

לירונר

New member
רודריגו ../images/Emo99.gif

זה הבחורון ששרון נפנפה וכל בחורה (וכמה גברברים) תמכור את עצמה לשטן כדי להכנס איתו למיטה. מאהב לטיני מושלם.

לירונר

New member
אז זהו, שאני לא סובל אותו !!!

לעומת זאת יש את יואב או איך שלא קוראים לו (ראיתי בעיתון), והוא ממש מתוק
אני לא צופה בתוכנית נמוכת הרמה וגבוהת הרייטינג הזו.

h e n y

New member
היית מת!!!!../images/Emo46.gif

רודריגו לשילטון!!!!!!!!!!!! רודריגו לשלטון!!!!
{חבל שהוא כול כך גדול...} וחבל בשביל שרון שהוא כול כך קטן....

לירונר

New member
הוא לא כל כך גדול ...

ביני לבין החבר שלי למשל יש 7 שנים הפרש. בינך לבין רודריגו יש גם הפרש כזה, לא

h e n y

New member
וואלה!

פינץ ממש דומה לעופר שכטר שניהם הם כאלה ערמומים....
ושניהם כול כך... מהמהמים....

dylan

New member
אההה.. לא התכוונתי שבאמת פינץ'

דומה לעופר שכטר.. בההה, התכוונתי למשו אחר לגמרי.. לא משנה..

dylan

New member
../images/Emo6.gif אבל אבל

אני הזקן של הפורום אז אני זה שצריך לצעוק על אנשים ללכת לישון.. חוצמזה שבד"כ אני הולך לישון בבוקר (לילה
)

למעלה