פרק מעולה!
השני או השלישי הכי טוב לבינתיים, ללא ספק. זו רק אני, או שזו הפעם הראשונה שמתחילים תוכנית וחלי לא נמצאת שם מהרגע הראשון? (אפרופו חלי, ה"נכוןןןןן" שהיה ברור שיהיה קבוע מהפעם הראשונה שהיא השתמשה בו מעולה
) המבזקים היו חזקים השבוע, והיו גם המון דמויות חדשות, שזה תמיד כיף. החיקוי של מינה צמח לא היה מדויק בגרוש, כמו תמיד אצל פרידמן, אבל בכל זאת קטע מעולה. אני אוהבת את מוריה סרק, למרות שלפעמים הם מרשים לעצמם לחצות את הקווים םע הדמות הזו, אבל עדיין היא הייתה הכי טובה בפעם הראשונה שהיא הופיעה. בכל אופן, הקטע איתה ועם הראל מויאל היה נחמד. לא היה פרס ושרון, סוף סוף, זה סתם קטע דבילי לדעתי. בסדר, פרס לוזר ושרון פרה (וגם ילד מפגר, לפי אנ"ה). נו, ו? מה שכן היה טוב עם פרס זה ההקבלה בינו לבין סקעת במקום השני
גם פנינה רוזנבלום. פשוט מעולה
החיקוי של עלמה ללואיסנה מוי כיף היה עם הרבה פוטנציאל, חבל שעשו מזה סתם קטע טיפשי (למרות שהקטע עם הגבר ותמונה של לימור לבנת היה מעולה
) ודחפו בסוף סתם בכח את הסוכן, שהיה בדיוק אותה דמות של הסוכן מהתוכנית עם שכטר-פיטר פן, אבל בפאה אחרת. זה היה די טיפשי. ממרגול גם כבר מתחיל להמאס, בעיקר הקטע של מרגול נכנסת לאיזו חנות צפונית ורוצה את מה שהיא רגילה אליו. הבנו את הפואנטה בפעם הראשונה. לא היה כמעט ג'ודי שזה שיפור מעולה, אבל במקום יש יותר ויותר עוזי כהן והוא מתחיל להמאס. ליאור שליין (שכותב גם לארץ נהדרת, נדמה לי) מיצה את זה די טוב כשבמשחק מכור של השבוע נתנו לו לעשות איזשהי סיטואציה עם בננה, והוא אמר שהוא התחיל לחשוב על משהו מקורי ואז נזכר שבשביל לקבל 30% רייטינג מספיק לעשות "אני ראש עיריית @($*)%+!*$ננה!" (בחיקוי -ממש- גרוע של עוזי כהן
). זה אומנם לא נכון ובארץ נהדרת יש הרבה יותר מזה, אבל די, מיצינו. וכרגיל, הסיום מעצבן ולא מצחיק. הבוא נפסיק לשיר הזה פשוט גרוע. בכל אופן, תוכנית מעולה. להיפטר סופית מג'ודי, פחות מרגול ויותר מאיה בומבילה לדעתי.