היה פרק נחמד

ariel1989

New member
היה פרק נחמד

לדעתי הפרק היה פחות טוב מהפרקים הקודמים אבל הוא עדיין היה מוצלח, לי אישית היה חסר את שרון ופרס וגם קצת את אומלטה. מינה צמח היה ענק!!!!! מה הייתה התמונה כשאמרו "שיש כאלה שרגילים לתנאים האלה"?? מה מצחיק בזה שגבריאלי ילדה תפוז?? מה מצחיק בזה ששינו את ה-ח' ל-ר' בצה"ל?? ומה היה הקטע שאמרו על צלם ערוץ 10??? (לא שמעתי) כרגיל יש כמה דברים שאני לא מבין...

היה פרק מצחיק!

החיקוי של מינה צמח היה ענקקקק!! גם של פנינה רוזנבלום....עם הגיחוך המפגר שלה... עזאם עזאם בחניון היה מעולה! "תזמין גרררר" חחח...
האמת שאומלטה הייתה חסרה!
עוזי כהן מצחיק אחד "אתה מחמוד אתה" "אתה חמום אתה"... חח...
וד"א אני חדשה פה

כנראה שאת רוב מה ששאלת פספסתי ../images/Emo4.gif

כי אני לא זוכרת את זה, ככה שאני לא יכולה לעזור לך הרבה. בקשר לערוץ 10. קיציס אמר שכתב/צלם של הערוץ (לא זוכרת מה..) נפצע מאש חיילי צה"ל ו.."מהערוץ נמסר שמצבו קשה עד אנוש, ומצב הנפצע קל"...

ariel1989

New member
תודה

תודה בקשר לצלם. אם מישהו יודע עוד משהו אז שיגיד לי תודה

saritkm

New member
פנינה הא הא! ../images/Emo6.gif

פשוט צחקתי!!! וגם הקטע של החדר מלחמה היה נחמד

er 4ever

New member
היה פרק טוב!

אריאל חוץ מהקטע של הצלם אני לא ממש זוכרת... אומלטה בהחלט הייתה חסרה הקטע עם עוזי היה ענק ואין, אין על עלמה הזאת! היא פשוט קורעת!!! מינה צמח הייתה ענקית... ופנינה גם הגיחוך האידיוטי שלה... חחח אחלה פרק

Sweet Angel 22

New member
ועוד כמה דברים

קצת קטלו את פיניש בחדר משקעים (זה היה מערכון מעולה!!!) והמערכון עם אהרוני וגברי..פחח הכי היה מוזר שאורנה השתתפה בו כי גברי, דוד שלה ..(אם אני לא טועה) קצת לא נעים
..אבל הוא בטח לקח את זה בכיף והחוק הזה בת"א שחל איסור לחזיק כלבים וחתולים בחנויות חיות..חלק גדול (אם לא כולו אבל אני לא בטוחה) שייך לחברת המועצה (מועצת העיר) -אורנה בנאי חחח.. הייתה תוכנית מעולה... שוב הקטע עם מרגול-היה גדול אודי והבלונד(יותר צהוב מבלונד)סוף סוף דבל'ה קיבל קטע.. חדר משקעים-היה ענק!!!

כן גם אני שמתי ../images/Emo23.gif

בקשר לכלבים והחתולים.. שאחרי הכותרת הופיע השם "אורנה בנאי".. זה היה ממש משעשע... מריאנו חקיין מדהיםםםם.. איך הוא עושה את מרגול, עם התנועות ידיים האלה? אני מתה ממנו כל פעם מחדש. ועכשיו עם פנינה רוזנבלום.. נקרעתי מצחוק... "אני אשת עסקים מצליחה.." ואז גיחוך דבילי.... ענקקקקק
ועלמה זק עם ה"מוי כיף" שלה... גם היא מעולה!!

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif אהה לא שמתי לב שהיה כתוב

אני פשוט יודעת כתבו על זה מלא בעיתונים של ת"א...

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif עכשיו שמתי לב..

כי הקטלתי לאחותי כי היא לא הייתה בבית אז ראיתי עכשיו שהיה כתוב "אורנה בנאי חברת סיעת הירוקים..." או משהו כזה.. יש האמת את הכתבה בעיצון יותר נוח לקרוא שם..

PopPy

New member
אוי, אהרוני וגברי היה אדיר!!

הוא עשה את אהרוני ממש מדויק, וראיתי פעם תוכנית אחת של זה - זה כל כך נכון, אהרוני פשוט שולח אותו לעשות כל מיני דברים ואומר לו מה לעשות, והוא סתם אוכל. וחבל חבל חבל שלא נתנו לפיניש לעשות את עצמו בחדר משקעים, כמו שנתנו לדב נבון לעשות את ישראל. זה תמיד יוצא יותר מצחיק.

אחד הפרקים היותר טובים העונה,

ואולי אפילו הכי טוב. הסוף שלו קצת היה פחות טוב, אבל חוץ מזה היה ממש טוב. המבזקים היו ממש מצחיקים ("החברה שיש לה סרטים גרועים."... "החברה שיש לה סרטים גרועים שלא רואים בגשם".).
ניר.

double O S

New member
איזה פרק../images/Emo70.gifXDDDDD../images/Emo96.gif

מינה צמח, פנינה רוזנבלום, אהרוני, כולם היו כאלה קורעים
XDDDDDDD פרק פשוט ענק

PopPy

New member
פרק מעולה!

השני או השלישי הכי טוב לבינתיים, ללא ספק. זו רק אני, או שזו הפעם הראשונה שמתחילים תוכנית וחלי לא נמצאת שם מהרגע הראשון? (אפרופו חלי, ה"נכוןןןןן" שהיה ברור שיהיה קבוע מהפעם הראשונה שהיא השתמשה בו מעולה
) המבזקים היו חזקים השבוע, והיו גם המון דמויות חדשות, שזה תמיד כיף. החיקוי של מינה צמח לא היה מדויק בגרוש, כמו תמיד אצל פרידמן, אבל בכל זאת קטע מעולה. אני אוהבת את מוריה סרק, למרות שלפעמים הם מרשים לעצמם לחצות את הקווים םע הדמות הזו, אבל עדיין היא הייתה הכי טובה בפעם הראשונה שהיא הופיעה. בכל אופן, הקטע איתה ועם הראל מויאל היה נחמד. לא היה פרס ושרון, סוף סוף, זה סתם קטע דבילי לדעתי. בסדר, פרס לוזר ושרון פרה (וגם ילד מפגר, לפי אנ"ה). נו, ו? מה שכן היה טוב עם פרס זה ההקבלה בינו לבין סקעת במקום השני
גם פנינה רוזנבלום. פשוט מעולה
החיקוי של עלמה ללואיסנה מוי כיף היה עם הרבה פוטנציאל, חבל שעשו מזה סתם קטע טיפשי (למרות שהקטע עם הגבר ותמונה של לימור לבנת היה מעולה
) ודחפו בסוף סתם בכח את הסוכן, שהיה בדיוק אותה דמות של הסוכן מהתוכנית עם שכטר-פיטר פן, אבל בפאה אחרת. זה היה די טיפשי. ממרגול גם כבר מתחיל להמאס, בעיקר הקטע של מרגול נכנסת לאיזו חנות צפונית ורוצה את מה שהיא רגילה אליו. הבנו את הפואנטה בפעם הראשונה. לא היה כמעט ג'ודי שזה שיפור מעולה, אבל במקום יש יותר ויותר עוזי כהן והוא מתחיל להמאס. ליאור שליין (שכותב גם לארץ נהדרת, נדמה לי) מיצה את זה די טוב כשבמשחק מכור של השבוע נתנו לו לעשות איזשהי סיטואציה עם בננה, והוא אמר שהוא התחיל לחשוב על משהו מקורי ואז נזכר שבשביל לקבל 30% רייטינג מספיק לעשות "אני ראש עיריית @($*)%+!*$ננה!" (בחיקוי -ממש- גרוע של עוזי כהן
). זה אומנם לא נכון ובארץ נהדרת יש הרבה יותר מזה, אבל די, מיצינו. וכרגיל, הסיום מעצבן ולא מצחיק. הבוא נפסיק לשיר הזה פשוט גרוע. בכל אופן, תוכנית מעולה. להיפטר סופית מג'ודי, פחות מרגול ויותר מאיה בומבילה לדעתי.

למעלה