היה פרק מעולה!!!

• פותח הנושא LeSSi
  • פורסם בתאריך
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שכחתי לראות!!!!!!!!!!!!!!! שיט!!!!! שכחתי שכחתי שכחתי! ועוד אחרי שאמרתי למור(angel girl) שאחרי זה צריך ללכת לישון. כי "יש" לימודים היום! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה!!! אבל לפחות יש לי אותכם... זה כבר טוב.. אני לא מאמינה ששכחתי!!!
אוףףףףףףף

סילביא

New member
אמט

אתן צודקות.. הי מעט מאוד אמט בפרק של אתמול אז הנה משהו קצת ישן... אבל תמיד טוב לראות אותו בלי חולצה... אני ממש מתחילה להאמין למשפט שכל הגברים היפים הומואים!! אין צדק בעולם

lolly1

New member
אין

לך אחת כזו אולי של גייל?...... לעודד אותי..???.....

lolly1

New member
אתר

מעולה...... רק תזכורת למי שרצה להיכנס...: Visitor yes יעלי למה את לא באייסי?..

meirav1

New member
הפרק - יותר מידי מייקל

הפרק הזה היה ממש רק מייקל מה קורה פה, והוא קצת הגזים עם העובדה שהוא כל הזמן ראה את ברייאן ,זה ידוע שהוא שכב עם על העולם ??? ואני חייבת להסכים שהקטע שברייאן הפליק לג´סטין היה חמוד בטירוף, בכלל הם הזוג הטלויזיוני הכי יפה שייש בעולם !!!!!! רק חבל שעוד מעט ...... ואמט חמוד בטירוף אני לא מאמינה ששבוע הבא אין

סילביא

New member
../images/Emo58.gif אל תזכירי לנו

שיפול הכנר מהגג ויפתור לנו את כל הצרות. נכון שבראיין וג´סטין הם מקסימים יחד?!!??!!?!?!?!?

רק אני התאכזבתי מהפרק???

בפרקים האחרונים אין בכלל בריאן וג´סטין וכל הזמן מראים את מייקל שמתנהג בכל פרק יותר בילדותיות...

lolly1

New member
הוא

בכיין!!!!!!! מעצבן!!! לא היתה דקה בריאן וגסטין! חוץ מההפלקה שנורא אהבתי...

רק בכיין.....

הוא תינוק! ויש לי בעיה במייל אז אנ´לא יכולה לענות לך.... תזכירי לי איפה הייתה ההפלקה

ayaliar

Well-known member
אני לא מבינה משהו

כולם פה מתיימרים להיות צופים מושבעים של הסדרה אבל... למרות שמשודר רק פרק אחד בשבוע, כל שבןע יש איזה 2-3 שלא ראו כי הן שכחו או כי הן יצאו או כי היה משהו אחר לעשות (הפסקות חשמל לא נכללות) אז אני לא מבינה...אתן לא מחכות לזה כל השבוע? ביום שבת ב-22:00 אתן לא אומרות "יש! עוד שעה וחצי"? איך אפשר להגיע למצב ששוכחים לראות??!?!

BlueyedQT

New member
אוווף פיספסתי.. הייתי צריכה ללכת

לישון מוקדם.. מה היה? ספרו הכל!
תודה..

lolly1

New member
ב22:00?!

ב10:00!!!!!! אני מתחילה לספור! ביום שישי אני מתחילה לספור! אני ת-מ-י-ד רואה!! לא משנה מה! והייתה הפסקת חשמל לפני כמה זמן..מה עשיתי אתם שואלים?...נסעתי לחברה!!! אז אני מעריצה או לא?!

ayaliar

Well-known member
כל הכבוד לולי!

אני אפילו דוסון לא שוכחת לראות. אז איך אפשר לשכוח לראות הכי גאים?! זה בשעה כזאת שכלום לא צריך להפריע לראות או לזכור לראות

האמת שאני...

לא הפסדתי אף פרק, אבל קרה פעם אחת שכמעט הפסדתי ורצתי בהיסטריה הביתה. ובסוף התברר שהשעה הייתה 22:45 ולא 23:45... ולמרות שזה משודר מאוחר, ואני בסה"כ בכיתה ט´ אני משתדלת לא להפסיד. ובקשר לתמונה-מה לעזאזל הפוזה הזאת שבריאן עומד בה?!

lolly1

New member
בריאן? בסדר גמור!

אם כבר מוזר..אז בן... ואיה..תודה!

maayan15

New member
בריאן כמו תמיד....

כלומר-מצוין.... אבל אני יכולה להבין את הקטע עם הת** שלו (זו מילה גסה או משהו?)... איך שהוא מחזיק את הבקבוק לעומת זאת- פשוט סקסי בטירוף... (אני.. חושבת שבריאן סקסי?....האם אתם לא בשוק?.....חחח...... אני רוצה לראות את הפרק שהיה אתמול שהורדתי המחשב- שאלוהים ייברך את משפחתי שקנתה לי מחשב ליומולדת שבו אפשר לראות סדרות בקאזה- אבל אבא שלי התנחל לי בחדר ולא נעים לי.... שיט!!!)

למעלה