היה פיצוץ בסיני

Nicol1991

New member
היה פיצוץ בסיני

לא יודעים אם זה פיגוע או תאונה ובינתיים יש רק פגועים אבל יש שמועות שיש כמה הרוגים...יו שמוליק טיאר בסיני...איזה מפחיד זה

לא בסיני בטאבה

זה בגבול עם ירדן בערך ומגיעם לשם טונות של ישראלים ולחשוב שרק חזרתי מאלית לפני 3 ימים ואיייייייי

mor mor2

New member
בואנה איזה פחד זה

יש הרוגים??..אני ידועת שיש הרבה נפגעים.. ההורים שלי היו שם בירח דבש שלהם - לא שזה מעניין פה מישהו חח

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif שבוע שעבררררררררררר

הייתי בסיני וסיני מזה ענקית נכנסתי למחסום והמלון שלי היה איזה 4 שעות נסיעה בתוך סיני אז בלובי של מלון הילטון איפה היה פיגוע ישנתי על ספה שם איזה שעה ממש איפה הפיגוע בלובי שם ואז תפסתי מונית לתוך סיני אמאאאאאאאא

mor mor2

New member
שיואו אימא עכשיו נזכרתי ש

חברה שלי הייתה שם וחזרה אתמול דייי איזה פחדדד אימאאא לא רוצההההה..כפרונה שלי יו איזה מזל שהיא חזרהה

mor mor2

New member
כןןןן

מזל שההורים שלי התחתנו לפני 19 שנה ולא השנה..סתם.. יוו אללה יסטור אם היה קורה לה משהו אני לא יודעת מה הייתי עושהה

Nicol1991

New member
יו אני דואגת לשמוליק טיאר

יו הוא אמר שהוא היה 20 ומשו פעם הוא חייב עוד 20?! יו

Nicol1991

New member
היייי יש פה אחת בשם לובנה מטייבה

וטייבה זה יעני טאבה?

omribrz

New member
אוקיי אז ככה

אכן פיצוץ כניראה מכונית או משאית תופת במלון הילטון טבה אשר במצרים יש הרבה פצועים יש הרוגים ויש לכודים כניראה היו עוד פיצוצים במקום אחר זה מה שידוע והפרטים עוד ישתנו

Music4Life

New member
רוצים לדעת בדיוק מה קרה?

כנסו ל: www.walla.co.il הכי פשוט. וכן...רבאק עם הפיגועים האלה. מתי יהיה לנו קצת שלווה?!

mor mor2

New member
היה שקט אבל

היו מלא התרעות..איך שכותבים את זה גם כן..

hodedtov

New member
לניקול ..../images/Emo12.gif

חח טייבה זה לא טאבה טייבה זה ליד כוכב יאיר

Music4Life

New member
התרעות. כתבת נכון....

מותק, התרעות תמדי יש....אבל נכון, היה שקט והנה, זה היה השקט שלפני השערה! הם עוד לא הצליחו להנקש בנו "כראוי" עוד מאז מותו של יאסין... והם לא ישבו בשקט הזבלים האלה!

mor mor2

New member
נכון...

כוסאמאמאמאמא שלהם אוי אלוהים צריך להיכנס בהם טוב טוב...נמאס כבר כמה אפשר?!

למעלה