היה פיגוע

את אחד ההרוגים אני מכיר

הוא התפלל כמעט כל יום ערבית איפה שאני התפללתי, אם אני לא טועה...

SGVB

New member
הנרצח הזה הוא קרוב משפחה שלי

(הגבר היחיד שנרצח חוץ מהמחבל ימ"ש) הבוקר כשחזרתי מהתפילה התברר לי שהוא קרוב משפחה שלי (די רחוק) למרות שלצערי לא הכרתי אותו.
יהי זכרו וזכר שאר הנרצחים ברון

איילת כ

New member
היה פיגוע

בכביש גהה כרגע ידוע על עשרה נפגעים. נקווה שאין נפגעים במצב חמור... לינק מצורף

mayakol

New member
אני ואריאל היינו במקום הפיגוע

פחות מחצי שעה לפני שהוא קרה... בע"ה יהיה טוב!

eviv

New member
זה פחות מחצי שעה מהבית שלי...

לחשוב שיכולתי למות בגלל שאריאל שרון כבר הרג את הבכיר מחברון כבר שבע פעמים...

mayakol

New member
אז אריאל שרון אשם בפיגוע הזה?

זה מה שאתה בעצם אומר?!

איילת כ

New member
ושהערבים סתם צדיקים תמימים

שכל חטאם זה שהם רוצים במדינה משלהם, ולא משנה איך הם עושים את זה.

eviv

New member
חס וחלילה...

אריאל שרון הוא רק אחד מן האשמים... אשמים בו גם אירגוני הטרור המסויימים גם האנשים שעשו את הפיגוע גם המתנחלים שייאושו אותם ומיררו להם את חיהם עד שבחרו להתאבד, ורק אז גם אריק שרון שחיסל 3 אנשים ורק 1 מהם מבוקש ונתן את הסיבה הישירה לפיגוע.

ההאאי..........

בס"ד מסכנים הערבים החמודים והתמימים האלו.... פשוט מיררנו להם את החיים.. כמה שאנחנו רשעים הא???? פשוט מפלצות.. אין לנו צלם אנוש! איך יכול להיות שאנחנו עושים עוצר, רוצחים באכזריות בלתי אנושית מבוקשים צדיקים שלא רצחו בחייהם אף יהודי אחד... פשוט מזעזע... אנחנו מפלצות בדמות אדם.. ערבים מסכנים....

eviv

New member
הפיגוע הכי צפוי מראש שיכל להיות...

לא מזמן היה החיסול הראשון מזה תקופה לאחר שישראל אמרה שאם ישאר השקט היא לא תבצע פעולות חיסולים מפוזרים. לא פלא שהיום היה פיגוע, כאשר יש חיסולים יש פיגועים וכבר ששנתיים זה ידוע לאף אחד זה לא מזיז בגלל תחושת הנקמה הזולה שמציפה אותנו כאשר אנו מחסלים מפגעים.

mayakol

New member
כן כן... יש משהו במוח היהודי שתמיד

ימצא למה אנחנו אשמים בכל זה... נו באמת!

danielhope

New member
אביב, תקשיב ../images/Emo70.gif

גם אם יש מידת אמת או הגיון בדבריך.. שים לב לדבריי א. הפיגוע היה מיד אחרי החיסול שהיה היום, כך שלא הספיקו לשגר את הפיגוע בגלל החיסול. ואל תשכח שאנחנו מחסלים מחבלים הם הורגים אזרחים וחוץ מזה, למה אתה חייב לומר את הדברים האלה, מיד אחרי פיגוע, כדי שמה? נצא חלילה נגד הצבא שעושה רבות להגין עלינו וגם עליך
(כן, כן) אז לא.. נצא בדרכי נועם נגד אנשים שממהרים להאשים את הקורבנות.. אותנו. אביב, גם אני תומך בשלום, אבל אני אוהב את עם ישראל, ולעם שאני כ"כ אוהב אין שום יכולת כרגע לעשות שלום עם אנשים כאלה... טול קורה מבין עיניך

eviv

New member
../images/Emo42.gif

א. אני חושב שהדברים שלי נכונים בכל זמן לאחר פיגוע, לפנ פיגוע, שעה אחרי הפיגוע, 20 שעות אחרי הפיגוע ואפילו כמה ימים אחרי הפיגוע. ב. יכול להיות שהחיסול עצמו הוא א הסיבה שלשמה הם יצאו לבצע פיגוע ואז סביר להניח שזה בגלל: עוצרים, מחסומים, אבטלה, מאחזים שממררים את חיהם כמו בתפוח, מבצעים באמצע הלילה שמעירים את כל השכונה חיסולים ממוקדים קודמים שהרגו יותר חפים מפשע מאשר מבוקשים ועוד ועוד נראה לי מיותר לתת לך את האתר של "בצלם" הצבא לא גורם את זה זה הדרג שמעליו, אם תזרוק פצצה באמצע עיר סביר להניח שתהרוג יותר מאחד... אולי הייתי חד מידי בהודעה שלי פשוט זה קרה ליד הבית שלי וזה כבר מעצבן שזה נמשך בלא וכבר יש לנו כ700 הרוגים ישראליים, זה יותר נראה כמו ריב בין שתי אנשים שכל אחד מכה בתורו והם מתווכחים מי עשה למי ראשון...

danielhope

New member
אז מה, אביב אני מובטל

ואתמול בלילה מחסמום של משטרה בבדיקה שגרתית ערך עלי ובאוטו שלי חיפוש לסמים... אז מה? ואין לי חברה, אין לי עבודה, לא לומד כרגע, אבא שלי נפטר, ובכלל עצוב לי וקשה לי... אני לא אלך לעשות פיגוע... תפסיק לרחם עליהם

למעלה