היה ענק הילדים המסיבת מתגייסים הולך לאיבוד..
מ מלאך בגן החטאים New member 11/5/02 #2 מה שהיה דפוק זה הלהקת חימום גם אם היא טובה אני רוצה אביב לא להקות חימום הם ניגנו שעה וההופעה התחילה ב11
מה שהיה דפוק זה הלהקת חימום גם אם היא טובה אני רוצה אביב לא להקות חימום הם ניגנו שעה וההופעה התחילה ב11
D darksideonline New member 11/5/02 #4 זה היה צפוי השעה הזאת אבל מה שמבאס זה הצרחות ולפני כל שיר כולם מתחילים לצעוק,למה אני חייב לראות את ההופעה מלמעלה כדי שבהמות מלמטה לא ירמסו אותי? הייתי מעדיף שהוא לא היה כזה מפורסם והוא היה מופיע בבארבי מול שולחנות זה היה יותר כיף
זה היה צפוי השעה הזאת אבל מה שמבאס זה הצרחות ולפני כל שיר כולם מתחילים לצעוק,למה אני חייב לראות את ההופעה מלמעלה כדי שבהמות מלמטה לא ירמסו אותי? הייתי מעדיף שהוא לא היה כזה מפורסם והוא היה מופיע בבארבי מול שולחנות זה היה יותר כיף
מ מלאך בגן החטאים New member 11/5/02 #6 זה באמת כיף ברעות היתה הופעה ממש אינטימית לאומת פה טוב כי זה ישוב קטן ורק מנויים נחנסו להופעה זה הכי שווה
זה באמת כיף ברעות היתה הופעה ממש אינטימית לאומת פה טוב כי זה ישוב קטן ורק מנויים נחנסו להופעה זה הכי שווה
מ מלאך בגן החטאים New member 11/5/02 #3 והשיר הזה גם היה פיצוצי ניראה לי שזה מומנטו מורי חלק א´ או ב´ אל תשכך אל תשכך לכולנו יש רק סוף אחד
ל ל ב נ ד ר New member 11/5/02 #5 לשיר הזה קוראים זיגוטה "כי כולנו בכיוון אחד"... הוא אמר ששבוע הבא הוא יוצא לרדיו!! שיר מעולה הייתי אומרת נורא אופטימי...
לשיר הזה קוראים זיגוטה "כי כולנו בכיוון אחד"... הוא אמר ששבוע הבא הוא יוצא לרדיו!! שיר מעולה הייתי אומרת נורא אופטימי...