היה סבבה..

sharon91

New member
היה סבבה..

טוב.. ההודעה שלי עלולה להיות קצת ארוכה.. אז תתאזרו בסבלנות.. אני הייתי בפסטיבל בראשית.. אז ב``קיצור`` מה היה.. ביום הראשון- הגענו, אני וחברה שלי, חיפשנו מקום לאוהל.. כשמצאנו התעוררה לה בעיה קטנה.. לאף אחת מאיתנו לא היה משוג בבנית אוהלים.. אל הבעיה נפתרה בכך שהלכתי לשניים שישבו ושאלתי אם הם יודעים לבנות אוהל.. הם בנו.. אחר כך הסתובבנו, אני חייבת לציין שכולם שם מה-זה דומים.. לכולם יש תלתים, או ראסטות, או וואנבי ראסטות.. לא נתקלתי באף אחד עם תזרוקת כמו שלי (קארה חום חלק..),, וואו, אני ממש מיוחדת.. :) הקיצר, עברנו ליד איזה ``חנות`` שהייתה בין האוהל שלנו ל``מרכז``.. ואני אומרת לכם, המוכרים שם מה זה בהתלהבות מ``צ`אי`` (שזה, דרך אגב.. מן משקה כזה שעשוי מחלב וכל מיני תבלינים..) הוא נחמד, אבל לא משהו.. הקיצר, כל פעם שעברנו שם אנחנו שומעות :``צ`אייייי צ`איייי מי רוצה צ`איייייי??`` ופעם אחת אפילו.. כשלמוכר היה ממש משעמם כנראה: ``צ`א, צ`אי, בואו אליי..`` נו, שיהיה.. אז הייתה אוירה נורא נחמדה, נפתרתי מהתיעוב שלי ל``שנה טובה`` שצמח יומיים קודם.. אז בירכנו את כל מי שעבר.. כמעט.. ישבנו עם כמה אנשים, לא הרבה, אבל כמה.. היו שני בנים, די חמודים, בני 16 ו-17 שהיו מזל אריה ובתולה.. הבתולה ידע קפוארה.. מגניב.. אה? אבל אני חייבת לציין שהורגש מחסור נוראי בבנים חמודים בגילאים 15-17... חפיף.. גם היה איזה אחד ןב 20 ומשהו שדי התלהב ממני בצורה מוזרה.. יענו.. קרא לי כזה.. שאל איך קוראים לי, מאיפה אני.. ואז ככה, שעה נעץ בי מבטים, בעיניים, כשאני עומדת מולו.. בלי לדבר.. הוא גם רצה שאני אשב אתו.. אבל משום מה ויתרתי. הלכנו לישון באוהל.. לא לפני שהייתי במסיבת טראנס, עזבתי אחרי רבע שעה, אולי פחות, הייתי ממש עייפה.. ביום השני- קמנו בשבע ורבע בבוקר.. צחצחנו שיניים בצוותא עם מלא אנשים.. בברזים מוזרים שהיו שם.. השירותים, דרך אגב, דוחים!!! שרותים כימיים.... בלעעע איזה גועל.. בקיצור, בשמונה בבוקר, הלכנו למדיטציה עם רפיק (שהוא, מזל קשת, דרך אגב..) למדיטציה קוראים מדיטציה דינמיק.. ואני הולכת להסביר לכם את השלבים בה.. כי זה די משעשע.. אוקי, אז ככה.. עשר דקות ראשונות מתנשפים מהר מהר.. ומזיזים את הידיים והרגליים ככה.. אחר כך, במשך 10 דקות צועקים, מקללים, משתוללים, פשוט ``מוציאים`` הכל.. אחר כך, עוד פעם 10 דקות, מרימים ידיים, קופצים, ועם כל קפיצה אומרים הו.. זה נשמע ``הו הו הו הו הו.. חח לר משנה..`` אחר כך, רבע שעה עומדים במקום בלי לזוז, וברבע שעה שאחר כך יש מוזיקה חביבה כזאת ורוקדים.. ואחר כך יש הרגשה טובה.. :) אוקי, אחרי המדיטציה הסתובבתי, אני חייבת לציין שלמדתי את הלקח ללכת רק עם נעלי ספורט.. משום מה הלכתי בהתחלה עם כפכפי אצבע מגעילים כאלה (לא שלי!! אני לא מסתובבת עם דברים כאלה.. גם כואב וגם לא נראה טוב..) אחר כך החלפתי לנעלי ספורט.. אבל לפני זה הספקתי כמה דברים, ללכת לרפלקסולוגיה למשל.. נכנסתי לאיזה ``סדנא`` שדברו בה על גלגול נשמות וכאלה.. רק שהגעתי מאוחר לשם, והפסדתי את ה``מדיטציה בדמיון מודרך`` שאני לא יודעת בדיוק מה זה אומר, אבל חפיף.. אחר כך בקשתי מזאת שהעבירה את הסדנא שתסתכל ותגיד לי מה צבע ההילה שלי עכשיו.. אז היא אמרה שהיא תגיד לי מה זה אומר לא רק לפי הצבע.. היא אמרה שאני עייפה, שלא שתיתי מספיק מים היום.. ועוד כמה דברים.. אחר כך, הייתי במדיטציה שהעבירה אותה קטי (מבטאים את זה קאטי.. דרך אגב..) קמחי, אחותו של רפיק.. וממש אהבתי את המדיטציה הזאת.. והמוזיקה שלה נדבקה לי לראש.. המדיטציה הולכת ככה: חצי שעה (!!) ראשונה יש איזו תנועה עם הידיים והרגליים שעושים אותה לכל הכיוונים, אחר כך, רבע שעה, נמצאים באיזו תנועה שיד אחת כלפי מעלה ואחת כלי מטה ומסתובבים, ואחר כך רבע שעה שוכבים על הבטן בלי לעשות כלום.. היה נורא נחמד.. נראה לי גם שאני אקנה את המוזיקה של המדיטציה הזו. יותר מאוחר הלכתי למדיטציה קונדליני, ככה קוראים לה, גם כן עם רפיק, ואני לא יודעת את הזמנים כי לא הייתי כשהסבירו אבל זה הולך ככה.. בהתחלה עומדים ומתנערים, אחר כך ``מתנועעים`` גם עם הידיים והכל.. אחר כך יושבים בלי לעשות כלום, ואחר כך שוכבים על הגב.. כל המדיטציה נמשכת שעה נראה לי.. אחר כך, הייתי באיזה משהו שהעביר בי חלחלה לאללה.. קראו לזה ``הליכת מלאכים``.. וזה ככה, עומדים שני טורים כאלה אחד מול השני, ובאמצע עוברים אנשים שהגיעו לראש הטור, הם עוברים בעיניים עצומות, וכל מי שמסביבם מלטף אותם, מחבק אותם וכאלה.. כולם רצו לעבור באמצע, ואני חשבתי, מה כל כך כיף לעבור בתוך שני טורים שבכל צעד איזה עשר ידיים מלטפות כם מקום בגוף שלך.. עלק מקבלים אהבה כמו שמישהו שם אמר.. אני דווקא קיבלתי חלחלה.. חברה שלי, שלא הייתה איתי שם, אמרה שזה

שלומצי

New member
מעניין..

באמת נשמע מרתק. נראה לי שכל עוד יודעים להקשיב לכל ולדעת מה מתאים לכל אחד ואחד, אז זה אחלה, ואם יודעים להפריד את המעניין מהחרטא, זה יכול לתת המון, גם פיזית וגם נפשית. אגב, כל המדיטציות שהזכרת, המציא אותן איש בשם אושו, ובת דודה שלי שהיתה מלא זמן בהודו, היתה ב``פונה`` שזו עיר ליד בומביי המון זמן, וחוץ מלהתחבק ולהירגע, גם בשביל לעשות מדיטציה שם, צריך לעבור בדיקות איידס, וללבוש בגדים אדומים.. יש לה סיפורים מאוד מאוד משעשעים משם, אם זה מעניין מישהו, אני מוכנה לסחוט ממנה כמה..

sharon91

New member
אותי זה מעניין..

תביאי כמה סיפורים.. וכן, אני יודעת שזה של אושו, לדעתי הוא גאון!

למעלה