היה נחמד +++!

amitp

New member
לא ממש הצלחתי להבין מה נחמד

שנהרג צעיר עם תיק מלא באבנים?? למרות שככל הנראה כוונתם לא היתה תמימה בביצוע ה"ניסוי" הזה אני עדיין לא מבין מה נחמד כל כך.

אם היית יודע...

באיזה גודל היו האבנים... חוצמזה שהכוח לא זיהה אבנים! אלא תיק עם חוטים... ומה זה משנה? זיהו אמצעי זיהו כוונה עשו נוהל פתיחה באש מלא!

amitp

New member
מה הקשר?? עוד לא ענית לי על השאלה

לא מעניין אותי אם הירי היה מוצדק או לא (וכבר ציינתי שככל הנראה היה מוצדק). מה נחמד בזה?

אתה מכיר את ההרגשה הזו...

שחס וחלילה יהיו מקרים קשים, אבל אם יהיה אז לפחות במשמרת שאני עושה...? אז אותו דבר! מבחינת ההחייאה והפעולות כירוגיות שבוצעו, זה היה נחמד ויפה, מבחינת ההתגברות של הפיגועים אצלנו וזה שהם ניסו להניח מטען שלבסוף התברר כדמה אז זה לא נחמד..! (מוצ"ש לפני שבועיים קיבלתי על הרכב מטען, וכל יום כמעט יש אצלנו בקת"בים וירי, הערבים ראו שהצליח להם במקום 1 אז הם מנסים גם בשאר, ימ"ש!!).

מה הבעייה בשירשור?

הרבה פעמים מובאים כאן תמונות של ת.ד שאנשים היו בהם, אז אני סיפרתי על החייאה שבמקרה גם הייתה בחדשות והבאתי קישור! זה שכתבתי נחמד, זה לא בגלל שהוא ערבי, ואין לזה שום קשר לזה שמדובר במחבל מהחמאס, (וזה לא שיש לי בעייה לטפל בהם! האידיאולוגיה שלי לא פוגעת בטיפול שמישהו זקוק לו...)! אלא בגלל שזו הייתה החייאת טראומה, שדרשה ניתוח שדה, והשהייה... קפיש??

יש הבדל בין לספר

על מקרה שהיה לך לבין להתרברב כמה הוא היה נחמד גם אני חושבת שהשרשור הזה בזיוני ילדותי ושדינו להמחק

למעלה