היה נהדר ! תודה רבה.
T tanei 1 New member 22/1/05 #4 מפגש יום ששי אני מצטרף למחמאות\ ;היה מפגש פורה ויצרני. וכפי שקודמי מציינים; אירוח נהדר ואוירה טובה .הרבה תודה - איתן
מפגש יום ששי אני מצטרף למחמאות\ ;היה מפגש פורה ויצרני. וכפי שקודמי מציינים; אירוח נהדר ואוירה טובה .הרבה תודה - איתן
מ משה כרמי New member 22/1/05 #5 ../images/Emo51.gif אריה, תודה על האירוח המעולה נגעה ללבי תשומת הלב לפרטים באירוח והדאגה לנוחיות בעבודה - למשל הכנה מראש של רפיה רטובה לליפוף. תודה מקרב לב. משה.
../images/Emo51.gif אריה, תודה על האירוח המעולה נגעה ללבי תשומת הלב לפרטים באירוח והדאגה לנוחיות בעבודה - למשל הכנה מראש של רפיה רטובה לליפוף. תודה מקרב לב. משה.
V vinbe New member 22/1/05 #6 מצטרף ימי השישי אצל אריא כבר הפכו למוסג ידוע בעולם הבונסאי הישראלי. מי שלא בא מפסיד בגדול. שבוע טוב לכולם
מצטרף ימי השישי אצל אריא כבר הפכו למוסג ידוע בעולם הבונסאי הישראלי. מי שלא בא מפסיד בגדול. שבוע טוב לכולם
ס סן תאי New member 22/1/05 #7 מצטרף לתודות לאריה על ההשקעה מכל הלב, נהניתי מאוד ! 'ימי שישי אצל אריה' בהחלט הפכו למוסד בעולם הבונסאי !!
מצטרף לתודות לאריה על ההשקעה מכל הלב, נהניתי מאוד ! 'ימי שישי אצל אריה' בהחלט הפכו למוסד בעולם הבונסאי !!
D dharani New member 22/1/05 #8 תודה רבה לכולם אין דבר יותר נעים מאשר לעצב צמח בטבע.אני שמיח שאני יכול לתת את זה לכל אחד ושוב תודה רבה ושבוע טוב משה את האורן שכחת אני שומר אותו
תודה רבה לכולם אין דבר יותר נעים מאשר לעצב צמח בטבע.אני שמיח שאני יכול לתת את זה לכל אחד ושוב תודה רבה ושבוע טוב משה את האורן שכחת אני שומר אותו