היה מרגש

היה מרגש../images/Emo127.gif

טקס ההשבעה בביסל"ח היה כל כך מרגש, שאפילו הקור העז ששרר באזור לא הפריע לי. איזה מקסימים החיילים והחיילות כל אחד צעק "אני נשבע" ושתי המילים האלה בטח לא השאירו עין יבשה. אי אפשר להעביר חוויה של רגש אבל כולכן יודעות בטח על מה אני מדברת. אגב, גם מזג האוויר היה לטובתנו ... יום מקסים כזה תרתי משמע.

הרגע חזרנו מנסיעה ארוכה

ארוכה לבהל"צ שם התקיים טקס ההשבעה שלנו. היה מאוד יפה ומרגש. מעוז, אני מתארת לעצמי שגם הבן שלך היה שם. הייתי מתה לדעת מי הוא.אני הולכת לטפל בגוזל שלי אבל רציתי לפני-כן לשתף אתכם.

oshiko

New member
../images/Emo49.gifלשתיכן

עננה - הבן מיועד למ"כ בחיל אויר? אמאשלחייל - קשה למצוא מישהו ממוד"ש. חיל קטן. אז את הופכת לנציגתנו הרשמית לשאלות ועזרה בנושא. את תהפכי למומחית ככל שנתקדם בזמן.

גם הבן שלך בביסלח? גם שלי

רגע... עננה של חוף וגולשת לרגע זו אותה אחת או שלשתיכן יש בן בביסלח? הבן שלי כבר עבר את שלב ההשבעה והוא מ"כ. זה קטע חבל"ז בהצלחה

עדיין בדרך הביתה. טרם הגיע.

בטח שהיה בטכס. משהוא כניראה מאוד הצחיק אותו שם...יש לך מושג מה? מזל טוב שוב לך ולילד שלך. המ"פ של אב"כ מביא אותו הביתה. ניראה לי הם נוסעים דרך קהיר... אוףף כמה זמן.

י רדן

New member
../images/Emo24.gifעננה, מאוד מזדהה טכסים תמיד

מרגשים.. כל הכבוד לבנך והמון בהצלחה..

סמדר בנ

New member
ברכותי למושבעים

החדשים - הבנים של עננה ושל אמאשלחייל - בהחלט היה לכם מזל גדול עם מזג האויר. אני כבר קיטרתי אתמול לחיילת שלי שאותנו לא הזמינו לטקס ההשבעה שלהן. אז היא עודדה אותי שביום ההורים השבוע מכינים לנו תצוגת תכלית עם טנקים. בטח נחזור מורעלים.... אבל בכל זאת, רציתי להזיל איזו דמעה לשמע ה"אני נשבע" (מקווה שלא "אני נשבר" כפי שאומרת הפיצקית של אממאא...)
רוצים לראות תמונות

mars4

New member
ברכות לכל המושבעים

גם לטירוני גבעתי מחזור נובמ' 05 צפוי טכס השבעה השבוע. אצלנו הענין נדחה לכ-4 חודשים עד אחרי סיום קורס החובשים.

למעלה