היה מפגש ממש נחמד :)

דרוש שם

New member
היה מפגש ממש נחמד :)

אני נהנתי :)
אם תהיו נחמדים בשעות ובימים, אולי אפילו נבוא שוב :)

hatzilonit

Member
מנהל
זה "אנחנו"
המלכותי

hatzilonit

Member
מנהל
היה נחמד, אך לא מספק

מבחינה חברתית היה כיף לפגוש אנשים ולקשקש

אבל
דיברנו ממש קצת על "דברים חשובים" כמו מה צריך לעשות ולקדם
ואז גלשנו הלאה בלי באמת להחליט אם עושים משהו וכאלה...

וגם, אני מציעה להפוך את "פינת החלפת הספרים" למשהו קבוע

וגם2 -
- THE CAKE WAS A LIE

אבל מפגש פורום זה מפגש חברים

ולא מחייב לדבר תמיד על "דברים חשובים". כל המטרה של המפגש הזה, זה שסוף סוף אפשר לשבת עם אנשים כמונו, בלי כל ההחצנה המינית, הבדיחות המיניות המעצבנות והחוסר הבנה וקבלה, ולדבר בחופשיות על מה שרוצים.

אני לא רוצה לבוא למפגשי פורום במחשבה שחייבים לדבר תמיד על א-מיניות ואיך לקדם את הנושא...

hatzilonit

Member
מנהל
i'm just saying...

ברור שלא חייבים

אין שום צורך להפוך את המפגשים למשהו מעיק ...

k500

Active member
מנהל
דברים חשובים

נכון שלא הקדשנו את מירב הזמן לעניינים הידועים לנו וכו', אבל במפגשים הדינמיקה שלנו היא כזאת שהיא לא מוכתבת או מתנהלת על פי לוח זמנים שמטרתו להספיק, לסמן "וי" ולהמשיך הלאה. אנחנו נפגשים מידי פעם ואופי המפגשים לא תמיד דומה אחד לשני. הפעם דיברנו פחות על עניינינו, פעם קודמת אולי זה היה יותר ופעם הבאה אולי גם וגם.
לא תמיד כל מפגש מוליד פעולה ישירה, לפעמים עצם המפגש עצמו והדיבורים על מה שמסביב, כביכול, הם חשובים לנו כקבוצה שלא רק עניין אחד משותף לה.
אז לא לדאוג, לא שכחנו ולא זנחנו דבר, פשוט הפעם יצא קצת פחות.
אותו הדבר גם בעניין העוגה. כמו שהסמויה הזכירה גם: פעם אחת יש חמש עוגות בבת אחת ופעם אחרת אין אפילו עוגה אחת. מה שחשוב זה שאנחנו נהנים ונשארים יחד, מכירים אנשים חדשים ומנסים לתרום את חלקנו מפעם לפעם.

עניין החלפת הספרים בהחלט מתקבל בברכה. אולי יום אחד נפתח ספרייה א-מינית

דרוש שם

New member
האמת, זה באמת קצת היה חסר

דיברנו כמה דקות על המפגש בלונדון (מקווה שסיפרתי כל מה שרצית לדעת :) )
דיברנו על כמה מפגשים קרובים וזהו...

שבוע הבא יש מפגש מנהלי איגי ואני מעביר סדנה על א-מיניות . תאחלו לי בהצלחה!

וכן, מפגש א-מיניים בלי עוגה בושה וחרפה!

האמת היא שהמפגשים האלה לרוב בעלי אופי חברי

כשאנחנו רוצים לעשות מפגש 'ענייני', זה לרוב על נושא מסויים ונעשה במסגרת מצומצמת יותר.
זה לא משהו שמעניין כל אחד בקהילה.

יש בהחלט הרבה דברים לדבר עליהם ולעשות וכדאי לעשות מפגש כזה.
לצערי בגלל המעבר בין העבודות + החופש הגדול נשארתי ממש ללא זמן.
אני מקווה שבעוד כחודש זה יתחיל לחזור לשפיות (מתוך הנחה שעד אז אני אצליח להדביק כמה פערים בחפיפה של התפקיד שלי)

בכל מקרה, אתם כמובן מוזמנים לפעול ולרוץ קדימה גם בלעדיי - אני יותר מאשמח שדברים יזוזו.
רק חשוב לעדכן בכל דבר שעושים גם את השאר ולא לעבוד סתם באופן עצמאי כדי לא ליצור 'סתירות' או כפילויות.

למעלה