היה מעולה!

היה מעולה!

אביב מלך! הוא הכי שולט היה ממש מעולה! כנסיית השכל בעע טוב שהם לא עושים דואט עם שרית חדד! מוניקה עשתה כמו תמיד הופעה בת זונה שחר הכי מתוק! לברי היה הופעה גרועה ציפינו ליותר ממנו.... דנה ברגר הייתה מיותרת ביותר כמו תמיד! שייגעצ מעולים כלכך יובל הזה כזה חומד! דיאליזה בארץ הפלאות... היה יכול להיות נחמד אבל... הלו להתעורר יש רק מלך אחד ולמלך הזה קוראים אביב אין סיכוי שתגיעו לרמה שלו אז.. כל הקטע עם הגלימה וכל זה היה ממש מיותר וזה לא יעזור לך ממש.... חמי רודנר מוזר פשוט אין לי הגדרה אחרת! היהודים דפקו הופעה בת זונה היה ממש טוב ! אבל אין על אביב גפן המלך הוא היה הכי טוב היה כלכך מעולה רק חבל שאין לו עוד הופעות בקרוב נתגעגע! המילים של שיר עצוב... ...בלילה שוב קם מחלום עלייך חלמתי שאת בחיים עדיין. רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי, בליבי, לא הספקתי לומר לך שלום. שירי לי, שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך. תודה שנתת, לי להיות, מה שבא לי. ואיך לפעמים את ראית איך כאב לי. רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי ,בליבי, לא הספקתי לאמר לך, שלום שירי לי, שיר עצוב רציתי להגיד שאני אוהב אותך לכל הרוקרים אוהבות נתי ודנושקה!

למעלה