היה ממש נחמד שםםם...

hanan100888

New member
היה ממש נחמד שםםם...

אני באתי בגלל שהבאתי את אחות של ידידה שלי לא היתי אמור לבוא אבל באתי אני מכיר רק את השירים האלה מידידה שלי וזהו אבל שהיתי שם ראיתי את אושרי ההורס אמא אין דברים כאלה ! בנות הוא שלי(אני מקווה) ומי שכועסת עליי אין על מה כזה אני:) רב עם כל העולם אבל אתן בסך הכל חמודותתת

../images/Emo41.gifברור שהוא -רק- שלך . XD

היית מת .

../images/Emo118.gifטט'חח לך לך תנוח כנס....

מעפן מה אתה לא קקקקקקקקקוללט ? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאין אוושרי לא ה=ו=מ=ו ! רק ערן הומו אז דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדי ! עזוב אותו ואת הגיימבויז ואותנו לנפשנו ! ואני רבתי איתך אתתמול אז תרגייעע! ועללאק אתה וידידה שלך הזאאתת...מי הסתכל עלייך בככלל ט'חח עוובדדדדדדדה שככן נהנהנה תאכל אותתהה בעעעעעעעעעעעעע

Baruush

New member
../images/Emo214.gif את טטיפשה או מה?

יאממה.. תתרגיעיי ומהררררררר מה זה ערן הומו?1 מאיפה לך בכלל? גם אם כן וגם אם לא זה לא לעניין. אז תיהי בשקט.

../images/Emo118.gifברוש כנסי !

אני יודעת ולא שרע לי עם זה ההפך ! הוא בנאדם וזכותו המלאה לעשות מה שהוא רוצה מדינה -דמוקרטית ! ומה יש לךך !?!?

../images/Emo205.gifמה יש לך?! =/

תגידי משעמם לך בחיים שאת ככה נטפלת לבנות?! מה !? , את נהנת להעליב ?! סליחה שאנני אומרת לך את זה אבל זה נראה ככה !

../images/Emo41.gifלירוון?! .

אבל זה מעצבן שאומרים עליו שהוא הומו .
זה כמו שיגידו לך עכשיו רן הומו כאילו לא לך יגידו את זה בצחוק , יגידו את זה באמת ! אבל זה לא נכון!!! כמו שאמרו על הראל !!!
וזה לא נכוןןןן!!! הוא קרע אותי איך שהוא ענה לכתב . XD קראת את הכתבה ?

../images/Emo205.gifזה את בוחרת אם להעלב או לא .

כל אחת יכולה להגיד מה שהיא רוצה ; את יכולה לקחת את זה רציני ואת פשוט יכולה להגיד שזה לא נכון והיא מדברת שטויות .

../images/Emo41.gifסתווניתתתתת?! ../images/Emo46.gif

ערן לא הומו!!!
יש לו חברה .
תפסיקו להגיד שהוא הומו , זה לא 100 אחוז נכון ! ומצטערת שאני יוצאת עלייך ככה .
זה מעצבן שאומרים דברים שהם לא בטוח נכונים ...

../images/Emo20.gifכנסס../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחח כמו שההומואיםם אומרים תנוחייי אזז תעמץץ את זהה ץתנוח ואל תיכנסס לפהה יותרר חפרןן טיליםם

../images/Emo20.gifשרלילהה שלייי חחחחחחחחח

יאאאאאאאאאאאו קבענו תור עם כוכי :-O אחחחחה שכחתי היא ודוב בטחח מחכים !!!:(( פיס]סנו :(((

../images/Emo15.gifהם מחכים בפיסוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חייבת להעלות לפה תמונות של כוכייי

../images/Emo20.gifאני חייבת לצלם אותה קודם

או להעבירר מהפלא של שירן לשלי ואז לעביר למחשב D: פתוחה כזאת

../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifפתוחחה../images/Emo6.gif

תמונה חדדשה שלללי
קרדיט לנופפי

למעלה