היה ממש ממש ממש מרגש

S H I L G I

New member
אני מסכימה עם שיר כל כך..../images/Emo29.gif

אורנה היא האישה שאני מעריצה אותה (לא הערצה של שיווו איזה חתיך, אלא הערצה על הבנאדם) הכי בעולם
חבל שזה נגמר...

היה ממש ממש מאכזב. ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

טוב, אני סתם מגזים
. הקטעים בלקט היו בלי ספק הקטעים הכי הכי טובים שהיו בעונה האחרונה, אבל עדיין, לא מספיק קטעים. לא נורא. הקטע בסוף עם הפרידה, ציפיתי למשהו הרבה יותר גדול מאשר אותם מדברים עם אילנה דיין על מה שיהיה בהמשך. הראיון עם אילנה דיין היה חביב, אבל למה לשבת על הרצפה?! ולדעתי הוא היה צריך להעשות בצורה יותר מצחיקה (ופחות "מייגעת").
ניר

1Shir

New member
ממש לא! להיפך! סוף סוף פעם אחת

הם היו רציניים לגמרי. אני חושבת שזו המתנה הכי יפה שהם יכלו לתת לצופים.

LoLo16

New member
המממ... לא ממש מסכימה...

בקשר לקטע עם הראיון- אני חושבת שהרעיון עצמו היה שבפעם האחרונה הם ידברו ברצינות על התכנית ועל עשייתה. זה גם היה מאוד מאוד נחמד. הייתי רוצה שזה יהיה ארוך יותר, אבל לא משנה..
אני חייבת לציין שאני מופתעת לטובה מאילנה! יפה לה שהיא זוכרת הכל כל כך טוב!! מוזר לי נורא עכשיו...לא מרגיש לי כאילו זה נגמר בכלל...

Rakbeisrael

New member
ביקורת די מעצבנת שהתפרסמה על הראיון

ממדור הטלוויזיה של רוגל אלפר, עיתון "הארץ"- 30.5.03.
אני ממש לא מסכים איתו. הדימוי של הילד והסוכר לא נועד לרמוז על קהל היעד של התוכנית\ על צופי הערוץ\ התוכנית. ארז פשוט הסביר שאי אפשר לעשות תוכנית שכולה סאטירה חריפה אלא צריך לגוון בסוג ההומור, והדימוי היה המחשה לעניין.

LoLo16

New member
שיו, איזה מטומטם....

נראה לי שדוגרי אין לו על מה לכתוב אם הוא צריך לעוות ולהוציא דברים מהקשרם כדי לכתוב טור. כשארז אמר: "כמו שנותנים לילד תרופה מצופה בסוכר" או משהו כזה, אני הבנתי ממנו את הדבר המובן והפשוט- שסאטירה כואבת. אין ספק בכלל שזה נכון. סאטירה מכאיבה, וארז ושאר הכותבים של רב"י מחליטים מהו המינון הנכון בינה לבין בדיחות רגילות שאינן סאטירות. אני לא יודעת מאיפה ולמה רוגל ממציא את השטויות הללו, אבל הוא כבר ממש עולה לי על העצבים.

רוגל אלפר

עדיין לא יצא לי לקרוא ביקורת כ"כ טיפשית וחסרת היגיון! המינונים של הסאטירה ברק בישראל ברורים ונכונים, והדימוי שארז טל הביא היה בהחלט במקום, ולא נועד לרמוז שום דבר. רוגל, לא חבל על הטרחה? למה להשקיע בכתיבת ביקורת כ"כ דבילית וחסרת טעם?

עמיתוש

New member
הדעה שלי.

קודם כל לגבי הראיון עצמו
זה היה ראיון מעולה שהראה את ה - אינטלקטואליות, הגאונות והאינטיליגנטיות של שני הבדרנים. לגבי הביקורת
איזו התנשאות בראש שלו, קיבינימט?!. הוא דיבר על כך, שמה לעשות, יש קהל רחב שצופה בתוכנית. מהקהל עם הרמה השכלית להבין את הסאטירות המתוחכמות ביותר (שבד"כ באות לביטוי פעם ב..) וגם את הסאטירה הקלה יותר, השטותית יותר, שכל הקהל מבין, ללא יוצא מהכלל. הוא הסביר ש"שי ודרור" זוהי תוכנית שכולה סאטירה חזקה, ולכן צופים בה.. הממ.. קהל מסויים. בערוץ 22, ערוץ מסחרי שרוצה להרוויח הרבה כסף (ואני די מבין את זה
), בפריים טיים חייבים להביא סאטירה שכל הקהל יבין, אבל כולם. את הסאטירה העמוקה והמרירה יותר, אפשר להביא במקוצר ובמנות קטנות, מה שרב"י בדיוק עשתה. ארז דיבר לעניין, איש אינטלקטואל מאוד. אורנה - רגישה, אנטיליגנטית, ו.. וואוו. ראיון לעניין
.

למעלה