היה מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אשכול חוויות מההופעה...
Y yaeli87 New member 10/2/06 #2 היה שווה את כל זה רק כדי לרקוד עם בנואה כשהוא שיכור בחדר אומנים היה כיף .
ס סינטטית New member 10/2/06 #3 חחחחחח באסה שהייתי חייבת ללכת מוקדם :/ טוב לפחות הספקתי לקבל חיבוק ונשיקה ו2 תמונות מגפן חח
Y yaeli87 New member 10/2/06 #4 חחח גפן הזה... הוא מחבק אותי...עושה לי כזה- אז מה יעלי לא תבואי יותר עד שתשתחררי? כי זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך...מחבק שוב ועושה את עצמו בוכה
חחח גפן הזה... הוא מחבק אותי...עושה לי כזה- אז מה יעלי לא תבואי יותר עד שתשתחררי? כי זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך...מחבק שוב ועושה את עצמו בוכה
Y yaeli87 New member 11/2/06 #8 והופמן...רר../images/Emo99.gif את לא מבינה איזו שיחה הוא עשה לי ושירן כפרעליה אחחח אני אוהבת אותם..חחח
והופמן...רר../images/Emo99.gif את לא מבינה איזו שיחה הוא עשה לי ושירן כפרעליה אחחח אני אוהבת אותם..חחח
א אני מותק בלי עותק New member 10/2/06 #6 הופעה ראשונה שלהם והיה כל כך כל כך כככככככיףףףףףףףףףף =]]]]]]]]
י יעל הכתומה New member 11/2/06 #10 היה כל כך כיף!!! היה פשוט כיף!!! חחח בנואה הזה איך הוא רקד בחדר חחחחח וגפן תמונות עם כולם כמובן חחח שירן ופנינה פשוט מלכות !!
היה כל כך כיף!!! היה פשוט כיף!!! חחח בנואה הזה איך הוא רקד בחדר חחחחח וגפן תמונות עם כולם כמובן חחח שירן ופנינה פשוט מלכות !!
B BloodSugarCrazy New member 12/2/06 #11 הופעה מעולה! הופעה ראשונה שלי... שלא כמוכם, לא ניהלתי שיחות נפש עם אף אחד מחברי הלהקה וגם לא הצטלמתי איתם (נגמרה לי הבטריה בפלאפון ממש בסוף ההופעה), אבל הכי נהניתי והבאתי איתי ידיד מניו ג'רזי שלא הבין אף מילה אבל ממש אהב את המוזיקה. חמודים.
הופעה מעולה! הופעה ראשונה שלי... שלא כמוכם, לא ניהלתי שיחות נפש עם אף אחד מחברי הלהקה וגם לא הצטלמתי איתם (נגמרה לי הבטריה בפלאפון ממש בסוף ההופעה), אבל הכי נהניתי והבאתי איתי ידיד מניו ג'רזי שלא הבין אף מילה אבל ממש אהב את המוזיקה. חמודים.