היה מזעזע!!!

דנה EF

New member
מחר.. פשוט אני חייבת ללכת לישון..

צריכה לקום בשש וחצי =\

C a r o l a

New member
איפה היית?

הבגד גוף הזה דווקא ממש נוח אבל הוא טיפה קטן עלי, בגלל זה סידרתי אותו כל הזמן חח.

קבוצה ראשונה

בגד גוף כחול רויאל שפתוח כל הגב..הייתי כל הזמן עם קבוצה של עוד 4 בנות..חברות שלי חחח

אני הייתי גם כל הזמן ליד בר

קבוצה ראשונה...בגד גוף טורקיז כזה מיוחד שורה שנייה באמצע...

C a r o l a

New member
הייתה מישהי גבוהה עם בגד גוף כחול

זאת את? באיזה בר היית?

אני הייתי 34

עם בגד גוף טורקיז מיוחד כזה קולר....היא שמה אותי במתקדמים אבל ת'אמת אני מקווה שיהיה בסדר ואל תדאגי ברו'ש אין מצב שאני במתקדמים ואת לא! עזבי אותי עמית במתקדמים? אין מצב היא טעתה....

בגלל זה זה מוזר לי!!!

עמית עקומה לעזאזל...אולי היא לא ראתה אותי טוב?.?כי גם באמצע הסתירו אותי ועמדתי שורה שנייה...לאדעת

אממ הייתה עוד אחת גבוהה

שהייתה עם בגד גוף כחול...אבל היא הייתה עם 2 איקסים בגב והלכה כזה עקום חחח ולי היה בגד גוף שהגב פתוח

yaeltal12

New member
כיף לכן!

מקנאה!!! תרשי לי לשניונת לומר כמה שאני מקנאה בכל הבנות שהולכות- כי זה ה-ב-ל-ט ה-י-ש-ר-א-ל-י.. כי אתם תרקדו עם אולה המדהימה (!!!), כי זו הזדמנות לחוויה מעשירה ומהנה.. וכתרקדו בחופש הגדול!!!!!! גם אני ארקוד אבל רק כהכנה להופעה ולא בא לי =[ ובקשר לנושא, לא נורא! אם ראית שהיא חייכה כשעשית יותר מדי גרוע לא יצא לך! וגם אם כן- קורה, לא נורא, זה ניסיון טוב! והמתחילים זה אחלה, ואני בטוחה שתצליחי לעבור למתקדמים בלי בעיות! בהצלחה

yaeltal12

New member
מה?! ../images/Emo12.gif

אולה לא הייתה נחמדה??? מה זאת אומרת? איך זה מתבטא? אני כשלמדתי בבלט הישראלי זוכרת אותה מאוד נחמדה, קשוחה, אבל נחמדה וחייכנית..

C a r o l a

New member
לא יודעת למה...

היא היתה לחוצה או עצבנית, כאילו היא עדיין היתה חמודה אבל פחות. היא חייכה אלי, לא יודעת אם היא זכרה אותי או שסתם.

למעלה