על ראש הגנב בוער הכובע..
ע עניין סתמי New member 30/6/06 #99 ../images/Emo12.gif זוג טרי באיזה הסתכלות?! שירה!! אני בהלם!! אני מלאתי את החלק שלי בהסכם ואת לא ממלאת את שלך!! אני רוצה את התמונות!
../images/Emo12.gif זוג טרי באיזה הסתכלות?! שירה!! אני בהלם!! אני מלאתי את החלק שלי בהסכם ואת לא ממלאת את שלך!! אני רוצה את התמונות!
ש שירה ואריאל New member 30/6/06 #80 זאת מנהלת האולם, מקפלת ציוד ממש ממש בסוף החתונה, כשכמעט כולם כבר יצאו, החמודה הזאת החליטה לקחת איתה את אחד מעמודי הקישוט של האולם. איזו חמודהההההההההההההההההההההההה
זאת מנהלת האולם, מקפלת ציוד ממש ממש בסוף החתונה, כשכמעט כולם כבר יצאו, החמודה הזאת החליטה לקחת איתה את אחד מעמודי הקישוט של האולם. איזו חמודהההההההההההההההההההההההה
מ מ ק ר ה א ב ו ד New member 30/6/06 #89 וואי!!! אכן תמנונות מהממות!!!! בס"ד איזה כיף לכם!!! שמחה שנהנתם!!!! צחוקים לראות ככה את כולם לבושים יפה... חיחיחיחיחי תודה על התמונות המקסימות!!!! גם לאילה!!!!!
וואי!!! אכן תמנונות מהממות!!!! בס"ד איזה כיף לכם!!! שמחה שנהנתם!!!! צחוקים לראות ככה את כולם לבושים יפה... חיחיחיחיחי תודה על התמונות המקסימות!!!! גם לאילה!!!!!
ש שרוך New member 30/6/06 #95 שירההההההה ואריאללללללל בס"ד שירה ואריאלללללללל אמא מה קורה איתכם? מה המצב? אמא התגעגעתי אליכםםםםםםםםםם שירה את נראת מוזר אבל לא נורא אנחנו לא רגילים עדין שגם את נשואה אחרי שנה... מה יהיה שנראה את תמר עם כיסוי ראש חחחח.... אוהב אותכם שרוך
שירההההההה ואריאללללללל בס"ד שירה ואריאלללללללל אמא מה קורה איתכם? מה המצב? אמא התגעגעתי אליכםםםםםםםםםם שירה את נראת מוזר אבל לא נורא אנחנו לא רגילים עדין שגם את נשואה אחרי שנה... מה יהיה שנראה את תמר עם כיסוי ראש חחחח.... אוהב אותכם שרוך