היה מדהים!!!

היה מדהים!!!

בס"ד ובהשתדלותינו הייתי בחתונה של יהודה ותמר והיה פשוט מדהים!!! בחופה היו מלא ילדים קטנים שהפריכו בועות סבון וזה היה ממש ממש יפה!! אח"כ ליווינו אותם עד לחדר ייחוד בשירה וריקודים ואז הלכנו לאכול מנה ראשונה ולהתפלל ערבית. בכולופן אחרי איזה חצי שעה שהם היו בחדר ייחוד הם סופסוף ירדו למטה והתחלנו לרקוד ורקדנו ורקדנו ורקדנו ואני שבכלל הוזמנתי רק לקפוץ לאמר מזל"ט נשארתי כי אח של תמר ביקש שאני אשתתף בהפתעה שהוא מכין לתמר - הוא ניסה לארגן הרבה חברה (היינו בסוף 5..) שנשיר לה "עוד ישמע" במנגינה של "MY LOVE" של ווסטלייף. בכולופן כשהריקודים החלו לדעוך החברים של יהודה שרו שיר שהם כתבו על יהודה ותמר ואח"כ למרבה הפאדיחה עלינו חמישה אנשים ובתוכם אנוכי על מנת לזייף פחד את העוד ישמע.. היה מפחיד ואח"כ עוד חברים שלו עשו מעין הצגה כזאת של גמדים קצת מתוסבך להסביר בקיצור שני אנשים יוצרים מעין גמד וזה קורע!!! אח"כ יהודה ותמר שברו את רעבונם בחלה (סתם, הם היו צריכים לאכול שיעור בשולחן של השבע ברכות כדי לברך שם) ואז ברכנו ברכת המזון ולאחר מכן שבע ברכות וזהו.. אח"כ הלכתי... היה מהמם!!! החתונה הכי יפה שהייתי בחיים!!

r3fl3ct10n

New member
מסכים..

בינתיים עוד לא עיכלתי אז בהזדמנות פירוט אם לא יגנבו לי את כל הפירוטים..

נשמע לי מוכר כל הסיפור,

אני גם הייתי בחתונה כזו בדיוק אתמול, אבל יהודה ותמר ?? זה אחותי וחבר שלה!! מה, הם התחתנו!??!?!?! עאלק!!:-O

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif וואי, איזה יופי.. ../images/Emo13.gif

אני לא מעכלת..

בנענית

New member
מצטערת, אבל אני יכולה להתלהב כמוכם

מהחתונה של רעות, הקומונרית הנוכחית שלנו!! שתבינו, היא חלמה על הרגע הזה מכיתה ט'...היה מדהים!! הם היו כמעט שעה וחצי בחדר ייחוד עד שבאו החברים שלו (מן הסתם) למשוך אותם החוצה.

Mr Slider

New member
מי את בכלל ../images/Emo35.gif

ומאיפה את מכירה אותי
לא ממש לא ילדה , מי שאת לא תהייה חחחח תהיי בטוחה

Mr Slider

New member
נוית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איפה גברת פרפר
עצומה להחזרת הניק הקודם
ומה הניק שלך אומר ? ומה ה" רוצה לספר לי משהו " אומר ?

איןןן, נגמר! ../images/Emo13.gif

וכמו שהסברתי לנושנוש (אהההה, אתה! כן.. שנייה, כבר ניגש לעניין הזה..), נמאס לי מאנגלית, החלטתי לעבור לעברית.. זאת בדיחה פנימית של-א תבינו, אז זהו.. ורודת שורש= ורודת מלשון ורוד, שורש מלשון סנדל שורש.. וזהו. וה"רוצה לספר לי משהו?" אומר שהאייקון ששמת אחרי ה"נושנוש" די מספר לי משהו.. אלא אם כן לא התכוונת לזה.. עזוב.

Mr Slider

New member
אני מבין את הבדיחה הזאת חחח

אבל את בחיים לא תזכי לשמוע ממני את ההסבר ואני בטוח שהוא נכון
אההה הבנתי והתכוונתי לזה ( סתם לא אבל מה זה אומר *מסתקרן* )

למה, מישהו הדליף לך?

אני בספק.. ואין מצב שאני מספרת! מי שיודע ומבין שמע על הכינוי וצחק.. זה מספיק.

שעה וחצי??

טוב שנשארו בכלל אנשים באולם.. חדר ייחוד לא נועד בשביל לייבש את האנשים בחוץ...

בנענית

New member
יש מצב שהגזמתי..רגע

שנייה, החופה התחילה בשמונה בערך ונגמרה ברבע לתשע, יצאו ברבע לעשר..אז שעה.....הגזמתי..וחוץ מזה מה אכפת לכם??. הדבר הכי מעצבן בעולם זה שמציקים לזוג שרק לפני שניה התחתנו, נתנו לנו זמן לאכול..חחחח

בנענית

New member
ועוד דבר אחד שאיתו אגמור.

למה אנחנו דנות בזה???? אלו החיים שלהם ואנחנו ממש מורידות את רמת הפורום!! רק לפני כמה דקות ועדת ההתנגדות של הפלשתינאים הכריזה שאם לא תפסק הפעילות המבצעית של צה"ל בעזה הם יוציאו את אליהו להורג, אז במקום לרדת להם לחיים אולי נעשה משהו מועיל?

פייי אפשר לחשוב...

דנות בזה? במה בזמן של החדר ייחוד? אם כן אז היו על זה 2-3 הודעות.. ומה מוריד בזה את הרמה של הפורום? זמדברים על חתונות? איזה דבר מועיל אפשר לעשות למען חטוף? אפשר רק להתפלל....

למעלה