חה!
אז תגובת ניקי מכורת הסמינרים זונעת החיבוקים. בלה בלה

אז לא יודעת ממש ממש ממש היה טוב האוכל לא היה טוב.חחחח.טוב הוא היה גרוע מגעיל והצלחות בלעה אחד ענקי. אני אכלתי פיצה שגם היא לא היתה משו אבל עדיפה על מה שהיה שם.איכסה.בעעעה.בלעהההה אז הח'ניקים היו חמודים בטירוף

אבל בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף. המדריכים אחלה בחלה יופי טופי

בלילה היה טוביישןןן חלקית.אבל כיייף. אם לא אנחנו <הנוער> הסמינר היה יכול להיות מזוויעה בטירוף אבל לא נתנו לכל זה להרוס לנו את המצב רוח. יעל האמא שלייי ואני החבר שלהההה גרררר עליה

)))) התא שלי שלנו גררר עלינו כל כך מתה על עלינו חחח=))) הכבשה!!!! הרגליים בסימנים כחוליםםםםםםםםם מי עוד מי עוד שאני רוצה להזכיר פה. איתמררררררררררררררררר גררררררר עליךךךך

)))) רוצה שתרים אותי שוב!! גיא!!! חיים!!!חהההה אתה שולט

))החיבוקים שלך טובים טובים

של כולכם פשוט מעולים

)))) אופ שוכחת אנשים אממ לילך!!!!!!! היה כייף איתך

)) אוהבת להיות איתך את מאגניבה! הפריקים מאשקלון וההוא עם החולצה של צ'ילדרן אופ בודום היה מצחיק כשגנבתם סולמות.ואל תדאג אני אגנוב לך את החולצה יום אחד P: שחור!ערבי

חמוד

תודה רבה

מתה עליך. אופ יש עוד מיליון אנשים. חחחח את יואב הפכתי ליובל....רק כי הוא אמר לי את שמו בלילה ניראה לי.. העכברים והג'וקים! היה כייף להכיר אתכם. טומי!!!!!! טומי לפידדדדדדדד .חחח אפים ירוקים

היה חזק סליחה אם שכחתי מישהו. ובטוח ששכחתי. אוהבת אתכם היה הכי טוב שיש. פוסט שלי על הסמינר בלינקוק הזה:
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=12556&blogcode=1141140 ניק.