היה מדהים!!

asafz8

New member
היה מדהים!!

איזה יופי של סמינר! חוץ מהאוכל הרדיואקטיבי- כימי- ביולגי תוצרת איראן אבל חוצמזה היה נפלא!!!

ילושקה

New member
סעמק הקדימו אותי...../images/Emo8.gif

קיוויתי להיות הראשונה...
טוב אסף אני אסלח לך בגלל שאתה חמוד |
ולענייננו,ה-ס-מ-י-נ-ר: אני מודה שאולי קטרנו קצת יותר מדיי אבל מה לעשות אנחנו רגילים לרמה אחרת...בכל אופן אני שמחה לפחות שהיה לנו סמינר כי באמת נהנתי מאוד. בקשר לאוכל ולשאר התופעות
,לחדשים מבנינו שהסמינר הזה היה הראשון שלהם תבינו שהסמינר הזה לא משקף את הסמינרים של "שינוי" כי הם הרבה יותר מושקעים. שמחתי לראות המון אנשים חדשים ממקומות שונים בארץ ואני מקווה שנמשיך לראות אתכם פעילים בתאים! |דיר באלק!|
בקשר לתלונות- אנשים כדי למנוע מצבים דומים שכל יו"ר,סיו"ר יתארגנו יחד עם חברי התא שלהם ויכתבו מכתב מאורגן בו מוצגות כל התלונות והבעיות שהיו באכסנייה (אם אפשר בכלל לקרוא למקום הזה אכסנייה). ולסיכום,תודה רבה לכל האנשים שטרחו ועשו שהסמינר הזה יצא לפועל
לגל,אילן וליאור (סורי אם שכחתי מישהו..) בברכת חג שמח ונטול שניצלים רווים שמן שנתקעים בגרון, אליה.

asafz8

New member
ואורז גושי

פטל ערבי אבל היה שם מלחיה!! כל הכבוד להם איזו טכנולוגיה מתקדמת.. (כבר אמרתי לכם שאנחנו תנועה צינית???)

wizibusy

New member
חחח גם אני קיוויתי להיות הראשון

אך מכיוון שאסף חמוד ואת אליה הפתעת אותי בסמינר עם הסוויץ שלך, אני גם אסלח. מממ...היה ממש ממש כיף,למרות כול הפשלות שהיו, אל תשכחו לכתוב תלונות! אני אכתוב משהו אחר כך כבר
חברים!ספרו חוויות!כתבו סיפורים!שתפו!העלו תמונות!יאלה יאלה יאלה! ותודה רבה לאילן,גל-כפרה עליך,וליאור. לא לשכוח את שר המשפטים היוצא טומי לפיד שהפתיע אותנו, כפרה עליו!.

EO117

New member
שמח לשמוע שהיה סמינר סבבה

ותגידו לי בבקשה איך היו הח'ברה ההרצליינים?

asafz8

New member
כולם היו ממש ממש

נחמדים נו טוב זה נוער שינוי ואת התגובות תשלח לגל רק אני ממליץ לך לרכז אותם לדף אחד שלא יהיו כפילויות.. שבת שלום וחג שמייח, אסף

תודה לכולם ../images/Emo65.gif

רציתי להגיד לכם תודה על כך שבאתם, הסמינר הזה לא היה מצליח מבחינה תכנית כמו שהוא הצליח לולא היו מגיעים פחות אנשים, וגם ככה היה אינטימי, תודה לכם על כך שלא ברחתם באמצע הסמינר בעקבות הרעלת המזון/ סתם טראומה מהמקום שניסו לסדר לכולנו, אזרתם כוח ועוז ונשארתם עד הסוף (זה לא משנה כי גם ככה אתם לא הייתם יכולים לצאת מהשער). כפי שאליה כבר אמרה- את כל הטענות שלכם אני מבקש שתסדרו בקובץ וורד, גם אם זה בתור מכתב או גם אם זה סתם בנקודות, ותשלחו אליי לאימייל: [email protected] אני אדאג להעביר את זה לגל, על מנת שנוכל לנסח מכתב תלונה על הדברים שהיו (ולא היו) שם. בכל אופן, אני מאמין שהסמינר היה מוצלח. הייתה האווירה הנכונה, היו האנשים המקסימים שתמיד באים, וממש לפני שאני ארגיש מורה אני גם אגיד שכל הכבוד לכם על זה שהייתה עמידה בלוח הזמנים. בסופו של דבר, רציתי להודות מעמקי נשמתי לגל רצאבי הרכזת השולטת שלנו, למדריכים ענבל, יואב, שירלי ועדי, לח"כ אילן ליבוביץ', האחראי על הנוער, שעזר רבות לכל מי שהיה מעורב בעניין שינוי התקנון, ולבסוף גם לח"כ (אני לא מאמין שכתבתי את זה...) יוסף טומי לפיד על כך שביקר אותנו וטרם לנו מזמנו החופשי. אגב- עניין שינויי התקנון קצת התבלבל, אנחו נפרסם הודעה בהקדם האפשרי שמסדרת את כל הבלאגן שנוצר. בקיצור, שוב תודה לכם, אני אוהב את כולכם, ומי יתן ויהיו לנו עוד סמינרים כאלה והרבה יותר טובים בעתיד הקרוב. (ומי ייתן ונקבל פיצויים על הסמינר הזה...) תמיד שלכם, ליאור לבד יו"ר נוער שינוי

asafz8

New member
אמן..

"יצא כבר האתר החדש" בטח בטח.. לא נורא אבל היה ממש מדהים נראה לי שהמייל שלך יתפוצץ מהודעות.. אני מושפע מגל בציניות שלינא להתעלם תודה

tapr

New member
גדווול

היה ממש כיף אנשים, וממש נהניתי מהאוכל, אני לא מבין אל מה אתם מדברים! סתאאם, אייכס זה היה דוחה... אני הייתי בין יחידה הסגולה שאכלו פיצה דוחה בנוסף, אבל שעדיין הייתה יותר טובה מהבורקס והחומוס... מחכה לסמינר הבא איתכם, טל פריצקר

אני חושב שמצאתי טעות נוספת

רשמת : "אני הייתי בין יחידה הסגולה" נראה לי התכוונת להגיד : "אני הייתי בין יחידי הסגולה"

asafz8

New member
שאלה לכולכם!

איך היה פתאום לראות, אותנו, החתניקים פתאוום בנוער שינוי..? רוב האוכלוסיה בגילאי 16-18 ופתאופם מגיעים ילדים בני 14 .. איך הרגשתם? להתראות, אסף

wizibusy

New member
אין שום בעיה בזה.

שמחים לראות אנשים חדשים - תמיד! וגיל לא תמיד משקף את האדם האמיתי. אתם אחלה חברה ושאני שמחתי להכיר אותכם

ובנוסף לזה-

אני מקווה שאני לא אפגע פה באף אחד, אבל תאמין לי שלראות אתכם בקרב שורות נוער שינוי זה הרבה יותר טוב מלראות מישהו בי"ב שעוד רגע מסיים בי"ס ועוזב את הנוער... ולכולכם- ברוכים הבאים!

tt 4 ever

New member
היה טוב לראות אתכם

הכי הכי טוב שבעולם כי כמו שליאור אמר רובינו שם י"בניקים שעוד שנה עוזבים את הנוער וטוב לדעת שיש אנשים שנשארים. ועוד כאלה חמודים כמוכם גרר עליך אספיייי:) ניק.

למעלה