תודה לכולם ../images/Emo65.gif
רציתי להגיד לכם תודה על כך שבאתם, הסמינר הזה לא היה מצליח מבחינה תכנית כמו שהוא הצליח לולא היו מגיעים פחות אנשים, וגם ככה היה אינטימי, תודה לכם על כך שלא ברחתם באמצע הסמינר בעקבות הרעלת המזון/ סתם טראומה מהמקום שניסו לסדר לכולנו, אזרתם כוח ועוז ונשארתם עד הסוף (זה לא משנה כי גם ככה אתם לא הייתם יכולים לצאת מהשער). כפי שאליה כבר אמרה- את כל הטענות שלכם אני מבקש שתסדרו בקובץ וורד, גם אם זה בתור מכתב או גם אם זה סתם בנקודות, ותשלחו אליי לאימייל:
[email protected] אני אדאג להעביר את זה לגל, על מנת שנוכל לנסח מכתב תלונה על הדברים שהיו (ולא היו) שם. בכל אופן, אני מאמין שהסמינר היה מוצלח. הייתה האווירה הנכונה, היו האנשים המקסימים שתמיד באים, וממש לפני שאני ארגיש מורה אני גם אגיד שכל הכבוד לכם על זה שהייתה עמידה בלוח הזמנים. בסופו של דבר, רציתי להודות מעמקי נשמתי לגל רצאבי הרכזת השולטת שלנו, למדריכים ענבל, יואב, שירלי ועדי, לח"כ אילן ליבוביץ', האחראי על הנוער, שעזר רבות לכל מי שהיה מעורב בעניין שינוי התקנון, ולבסוף גם לח"כ (אני לא מאמין שכתבתי את זה...) יוסף טומי לפיד על כך שביקר אותנו וטרם לנו מזמנו החופשי. אגב- עניין שינויי התקנון קצת התבלבל, אנחו נפרסם הודעה בהקדם האפשרי שמסדרת את כל הבלאגן שנוצר. בקיצור, שוב תודה לכם, אני אוהב את כולכם, ומי יתן ויהיו לנו עוד סמינרים כאלה והרבה יותר טובים בעתיד הקרוב. (ומי ייתן ונקבל פיצויים על הסמינר הזה...) תמיד שלכם, ליאור לבד יו"ר נוער שינוי