היה מדהים!!!

• פותח הנושא tzip
  • פורסם בתאריך

tzip

New member
היה מדהים!!! ../images/Emo6.gif

השבוע אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף הלכתי לשיעור גלישה והיה מ-ד-ה-י-ם!! לפני שהלכתי קראתי בפורום הרבה אנשים שאמרו שאין בשביל מה ללמוד בכסף אלא פשוט להתחיל ולהתאמן לבד אבל העדפתי קודם איזה שיעור אחד והוא הסביר לי המון ואפילו הצלחתי לתפוס גל קטן לבד.. (ממש גאה בעצמי..;) ) בכל אופן עכשיו אני ממש רוצה לקנות גלשן אבל 2 שאלות: 1. איך אני יודעת מה מתאים לי? מה טוב? איזה חברה? מחירים? (הסתכלתי בכל מיני אתרים ויש מלא מחירים שונים וחברות שונות..) ממש הייתי שמחה לעזרה.. 2. איפה מאכסנים את זה? אני גרה בפ"ת אז אולי זה מפגר אבל איך מגיעים עם זה לת"א? (אין לי רכב..)

amitssss

New member
כנסי

1. תגדירי מה הגובה שלך? משקל? גיל? 2. בשביל זה יש הורים.... אני לא מכיר שירותי אכסנה אבל יכול להיות שיש כאלו.

tzip

New member
כנסי? ואוו.. אוקיי..

2. לא תודה.. אני לא מעוניינת כל פעם לבקש מההורים.. 1. אני בת 23 52 ק"ג וגובה 167.. אני יודעת שזה חשוב בשביל גלשן אבל עדיין אני לא יודעת איך בוחרים.. לפי מה עוד...

urbanrider

New member
קני יד שניה, בלי הרבה פיצוצים ועם

יש פיצוצים מתוקנים, אז תנסי למצוץ אותם עם הפה ואם את מרגישה שאת מצליחה אז הם לא מתוקנים טוב. גובה את צריכה בין 190 ל185. שיהיה רחב ועבה. תבדקי שהאסדרודק יהיה במצב טוב וגם הליש. נ.ב. אל תיקני גלשן שנישבר ותוקן. אמיר.

urbanrider

New member
אם קורעים את ההודעה הזאת

בניפרד מהשירשור זה טבו נו אני יבטר חבל שיעיפו אותי.

tzip

New member
תודה ושאלה בורה ממש...

מה זה "אסדרודק" ומה זה "ליש"? וממש תודה על היחס..:)

למעלה