היה מאוד כיף

היה מאוד כיף

תדעו לכם שהיה מאוד בשלושה ימי גיבוש היה קשה קצת בגלל שהיה חם והיינו מזיעים וכל הגועל הזה.. ודווקא אני מאוד נהנתי...יש לנו מדריכה מאוד חמודה שהייתה צוחקת איתנו והייתה נותנת לנו את כל החופש שיש... פשוט מדריכה מדהימה למרות שלפעמים אני קצת "מפחדת" ממנה בקטעים רצניים כמו בשלשות שפתאום אני לא יצחק או ידבר אבל זה לא קורה כי מתי שבא לי לצחוק אני נושמת ולא מגיבה ואני לא מדברת כי אני לא רוצה לקבל עונש.. ועוד דבר יש שם מלא ילדים שהכרתי וחברים שלי שהם מאוד מגובשיםם...אני מחכה ליום ראשון לראות אותם עוד פעם... נהנתי מאוד!!

nirze

New member
....

ביום ראשון תראי את כל בית הספר... לא רק את מי שאת רוצה לראות חחחחחחח גם את כל ההנדסאים החדשים והוותיקים תיראי... ::] בהצלחה!

בית ספר יום ראשוןןןןןןן

עדןןן זהו אני מאוהב בךך חחייחחח..... מהיום כל בוקר אם את לא באה להגיד לי שלום אני הורג אותך שמעתת חחחח? מת עליךך מאור עמר .....י8' שליטההה

mgd3

New member
כיף לכם שאתה עדין בבית ספר...

אני כרגע סיימתי קורס סוף סוף, למרות שנראה לכם שבית ספר זה לא כיף אבל אני חושב ממש אחרת כשמגיעים לצבא הכל משתנה.

חחח

סבבהה... נשמהההה שליי חחח איזה קטעים שאתה עושה את זה!! שלום כל בוקר עליי.. המשך שבוע טוב..

sarielor

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחח

גדול גדול כל כך נכון שנה שעברה הגענו למצב שגנבנו את כל המגביים בטכני ובמסדר המפקד סוף שנה הוצאנו את כל הציוד מהתקרה למעלה הגענו לאיזה 40 מגבים ואני לא צוחק ועוד היה איזה 10 פחים ודליים כמה דליים של צבע ועוד סקוצים וחומרי ניקוי היה מצחיק לתת לממ"ח הכל בסוף שנה הוא לא ידע מה לעשות אם כל זה היה לו על הפנים מבט של חיוך ועצבים

freakmiky

New member
הזכרת לי...

היינו שמים פלאפון בתקרה ומתקשרים אליו, המורים היו משתגעים.

גדול

היינו עושים את זה לאלברט או נפתלי(מכונות) הם היו משתגעים ומעיפים אותנו אחד אחד החוצה פעם אמרנו להם שיש חתולה על הגג לא למדנו יום שלם

freakmiky

New member
בשיעורי תנ"ך עם נאווה דקל

היינו מתקשרים לפלאפון בתקרה רבע שעה לפני סוף השיעור, היינו אומרים לה משהו בסגנון של "צלצול, סוף סוף נגמר השיעור!!" והיא הייתה מאמינה.

ofirrr0071

New member
חחחחחחחחחחח

נאווה דקל הכדור שינה הזאתיי אנחנו חייבים לעשות לה איזה משהו בסגנון הזה השנה חחח נדפקנו איתה 3 שנים מחנכתתתתת אלוהיםםם ישמוררררר

מה אתה בוכה??

חחח וואי אופיר היה מזה כיף בימי גיבושש נחכה ליום ראשון יהיה יותר כיףף....תחילת שנהה שבת שלום!

ofirrr0071

New member
חחח מה אני בוכה..?

נראה אותך בכיתה ט' שנאווה היא המורה שלך לתנ"ך אם את לא נרדמת אל תקראי לי אופיר ואחרי זה שהיא המחנכת שלך שנה ואחרי זה בנוסףף שהיא המחנכת שלך לעוד שנתייםםם ואז נראה אם את לא תבכי חחחחחחחחחח ולגביי תחילת השנה לך באמת יהיה כיף.. כיתה ט' זה הכי הכי כיף..!

mastol

New member
מי אתה?

כי במקרה אני הייתי בכיתה שעשתה את זה... איזה כיתה י'-י'א 2 שנתיים הכי מצחיקות שהיו לי חבל שפירקו אותנו

למעלה