היה לנו

passioneta

New member
היה לנו

אחלה סקס דיברנו שעות בטלפון וגם היה ברור שרגשות מתפתחים. אבל אז הוא אמר שקשה לו, שהוא בשלב בחיים שרוצה להיות לבד, שהוא לא יכול עכשיו קשר רציני... אני מאמינה לו אבל תוהה - האם זו הסיבה האמיתית? האם יש סיבה אחרת שהוא ואני מתעלמים ממנה כי נוח לנו? מה דעתכם?

אי אפשר ממש להביע דעה

משום שכל האופציות אפשריות יתכן והפעם זו האמת שלו אבל כל כך הרבה אנשים בוחרים להשתמש ב"טיימינג" כגורם המפריע, כי זה תירוץ שמאוד קל להיעזר בו, שאי אפשר לדעת מה באמת הסיפור אני אומרת לא לשבור את הראש, כי חבל על הזמן שלך שום דבר לא הולך בכוח אם זה היה זה, והיה נוצר הניצוץ האמיתי , אז סביר להניח שהוא היה שוכח מהטיימינג, ומעוד הרבה דברים, הרי אנשים משנים עקרונות ולפחות בהתחלה משתנים מקצה לקצה בשביל אהבה... אם זה לא קורה, כנראה שאין לו מספיק רגש, לא מספיק כדי להשתלט על ההגיון.. אז לא... יבוא אחר :)

phizik

New member
לא חושב כך...

אחרי שסיימתי מערכת יחסים בעבר,לא ממש נתתי לעצמי זמן לבד "להתאבל" ולהיות מון לפרק חדש בחיי. לאחר זמן קצר פגשתי מישהי והיה לנו מעולה ביחד אבל אחרי תקופה קצרה הבנתי שאין סיכוי שזה יהפוך למערכת זוגית רצינית,אני פשוט לא הייתי מוכן. והיה ביננו כל מה שכתבה passioneta אבל בסוף הבנתי שזה לא יכול לקרות באותה תקופה,ובגלל זה לקחתי לעצמי זמן לבד עד שברגשתי מוכן.

אתה לא יכול לא להסכים איתי

מהסיבה הפשוטה שהקדמת להגיד שכל האופציות אפשריות :) which means... גם האופציה שלך...
לעיתים נדירות , אפילו המשפט הנדוש "זה לא את, זה אני " יכול להיות אמיתי

yam35

New member
קשה להבין אותם..

אני חושבת שאת צריכה להמשיך הלאה ולא לנסות להבין אותו עם כמה שזה קשה. וכמו שכתבו לך : שום דבר לא בכוח.

sigal38

New member
אולי הכוונה שלו

שמתאים לו להשאר ככה בלי לפתח איזושהי מערכת? גבר נלחץ מהגדרות וממסגרות.....אולי זה מה שקרה כאן? תני לזמן לעשות את שלו אל תגדירי אותו.....אולי זה הפחד הזה בהצלחה

Ms. Passioneta

Would you mind re-writing the question in English? סתםםם....
לצערי אני גם בדעה שאם את היית נערת חלומותיו הוא לא היה נותן לך את האפשרות לברוח... יש כל מיני פסיכולוגים שיגידו לך שהוא בתקופת מעבר ומי שמגיעה אליו ראשונה תמיד תהיה זמנית וכאלה...אז מי יודע? אבל אני באופן אישי לא מאמין בזה.

נימשון

New member
לא נעים להגיד אבל...

הוא כנראה לא רוצה אותך. אני מאמינה שכשמישהו מוצא בת זוג שטוב לו איתה ושהוא רוצה אז הוא יעש הכל כדי להשאר ולא ירגיש שום הרגשת מחנק או רצון להיות לבד. יכול להיות שיש מליון סיבות שמובילות אותו לכך שהוא לא רוצה אותך מספיק אבל בשורה התחתונה לדעתי אם הוא לא רוצה, חבל לנסות שכנע.

נימשון

New member
אמרתי מראש שזה לא נעים

לא היתה לי שום כוונה לפגוע בה וסליחה מראש אם פגעתי אבל מנסיוני הכואב אני למדתי שזה לא שהם לא רוצים בכלל, הם פשוט לא רוציו אותי ולכן נראה לי שזה גם המקרה כאן. תמיד יש אפשרות שאני טועה.

אין לי מה לחדש .....שאם הוא היה

מעוונין הוא לא היה מוותר עליך ...אם טוב נשארי לא מוותרים אין זה אומר שמשהו איתך לא בסדר , ייתכן כי זה פשוט לא היה זה , שניכם ביחד ... הלהיות לבד הזה נשמע כעוד תרוץ ... תמשיכי הלאה חבל לך לחשוב מה יכל להיות וכדומה בהצלחה...

shelly1975

New member
נכון אבל יש גם כאלה שנבהלים מהר

מקשר רציני ונבהלים מהרגשות של עצמם.

shirygo

New member
לדעתי האישית.... נראה לי, בכוונה

בחרתי לסייג ב"נראה לי" ולא בחרתי בקביעה חד-משמעית, שלהגיד "מתאים לי כרגע להיות לבד" זה בד"כ תירוץ ולא סיבה. אם באמת מישהו עבר משהו טראומטי, מחלה, אובדן של אדם קרוב, קל להבין שאין אנרגיה לכלום. אבל שכל אחד יסתכל על עצמו מתי שהוא פוגש מישהו שכן מוצא חן בעיניו וכן עושה לו את זה. זה רק מעלה את רמת האנרגיה. לדעתי ברוב המוחץ של המקרים, זה תירוץ. זה לא נעים בכלל ולא מבינים למה, גם לי בדיור היה דבר כזה, אבל ...קורה.

מייקי31

New member
מה זה משנה בעצם ????

לא מתאים לו מסיבה כזו או אחרת,אז די די כי אין על מה להתאמץ די כי אין על מה להילחם די כי הוא במקום אחר ממך די כי ממשיכים הלאה. בינינו כמה פעמים שמענו את עצמינו אומרים זה לא אתה זה אני בינינו כמה פעמים שמענו אותם אומרים זה לא את זה אני..... ... NEXT מיכל

למעלה